2 timmar
Gratis föredrag
Winberg Travels populära resekvällar tar oss denna kväll till andra sidan jordklotet och hela vägen Down Under!

Det enorma landet Australien bjuder på stora kontraster, från röd öken och lummig grön regnskog till blåa surfvågor och färgsprakande koraller. Australiensarna är tillmötesgående och laid back, och landets unika djurliv bjuder på både berömda kängurur, koalor och mindre kända quokkas och wombats. Under kvällen berättar våra Australien-experter Lotta och Fanny om landets mest populära höjdpunkter som du inte bör missa under en resa till landet Down Under. Dessutom bjuder de på några mer undanskymda godbitar som kan krydda din resa med det där lilla extra!

Under kvällen tar vi dig med till västra Australien med dess vinodlingar, underbara stränder och unika landskap. Vi fortsätter sedan via de södra delarna av landet där du hittar Kangaroo Island med sitt rika, lokala djurliv och den kända Great Ocean Drive som går mellan Adelaide och Melbourne. Resan går sen vidare ut till landets röda mitt eller ”outback”, där vi hittar den ikoniska klippan Uluru/Ayers Rock. Vår resa avslutas sen med både vackra Sydney och de tropiska, norra delarna av östkusten som är hem åt Stora Barriärrevet.

Du får även höra om hur du bäst kan lägga upp din resa runt detta stora land och vilken tid på året vi rekommenderar att du besöker de olika delarna av landet. Dessutom får du såklart höra några av våra egna personliga reseskildringar. En resa till Australien är verkligen en otrolig upplevelse som vi ser fram emot att få dela med just dig.

Varmt välkommen!

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 25-04-2024 kl. 18:00 Anmäl

Information

Plats

Winberg Travel

Norra Vallgatan 60

211 22 Malmö

Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: