2 timmar
Gratis föredrag
Välkommen på inspirationskväll om Nya Zeeland. Våra rese-experter på Nya Zeeland, Anna och Karin, tar dig med på en rundtur och berättar om allt från storstad till landsbygd.

Nya Zeeland bjuder på en uppsjö av fantastiska äventyrs -och naturupplevelser och det bästa sättet att uppleva landet är genom att göra en roadtrip genom det frodiga kuperade landskapet. Då hinner du med att besöka både Auckland på Nordön och Queenstown på Sydön samt höjdpunkter såsom Tongariro Alpine Crossing, Abel Tasman National Park, geotermisk aktivitet i Rotorua och Hobbiton. Det är få resmål i världen som bjuder på ett så stort utbud av både regnskog, glaciärområden, gejsrar och vulkaner på en sådan liten yta. Därför hinner du med mycket på dit semester. Allt från att vandra, paddla kajak, hoppa bungyjump, åka forsränning eller bara cruisa runt med din husbil/bil.

Anna och Karin berättar om de många fantastiska natur- och äventyrsupplevelser du kan uppleva i detta paradis. Anna har tidigare bott här och Karin har varit på genomresa både med och utan barn ett par gånger.

Vill du dessutom kombinera din resa med Australien så har du en perfekt blandning av glaciärer, djungler och den röda outback-sanden.

Avståndet mellan Sverige och Nya Zeeland är för stort för direktflyg, och därför är alltid minst en mellanlandning inplanerad på dessa flyg. Trevligt nog ligger stoppet ofta på någon spännande destination som Hong Kong, Dubai eller Singapore.

Hos Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du får ut det mesta möjliga av ditt äventyr. Oavsett om du reser ensam, med en kompis, eller med familjen har vi det perfekta upplägget för dig. 

Varmt välkommen!

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats

Winberg Travel

Norra Vallgatan 60

211 22 Malmö

Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: