1 timme
Gratis webinarie
Sydafrika är ett naturskönt och spännande land, som erbjuder äventyr och aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här kan man välja och vraka bland magnifika safariupplevelser, intressant kultur och historia, fantastiska golfbanor, fartfyllda äventyr såsom zipline och båtturer, gourmetmat och utsökta viner – dessutom slipper man allt vad jetlag heter. Sydafrika passar utmärkt för att kombinera en aktiv semester med avkoppling på vackra stränder på exempelvis Mauritius eller Seychellerna.

Vår reserådgivare Karin kommer under kvällens föredrag framförallt att dela med sig av sin egen resa med hyrbil till landets södra delar - en resa som innehöll både avkoppling och spänning och som förhoppningsvis ska kunna inspirera dig till dina egna äventyr framöver.

Webinariet är helt gratis och du följer enkelt med online - via din egen dator, mobil eller surfplatta. Boka din plats med en gång och följ med på en virtuell resa till Sydafrika.

Varmt välkommen!

Anmälan till Webinarie

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 16-05-2024 kl. 17:30 Anmäl

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: