1 timme
Gratis webinarie
Res runt i Costa Rica på egen hand eller följ med oss på en av våra upplevelseresor med fast program. Under detta webinarie tar vår reserådgivare Lotta med dig på en virtuell rundtur bland några av Costa Ricas höjdpunkter. I detta mångfacetterade land kan kan du bland annat vandra vid foten av en vulkan, bada i varma källor och vattenfall eller cykla runt bland naturreservaten.

Är du ute efter mer adrenalin kan du sväva över trädtopparna i en zipline, åka forsränning på floderna eller surfa längs stillahavsstränderna.

Hos Winberg Travel skräddarsyr vi resan så som just du vill ha den. Därför kan det vara extra givande att vara med på detta webinarie och få höra mer om alla smultronställen som du inte hittar i en vanlig reseguide.

Webinariet är helt gratis och du följer enkelt med online - via din egen dator, mobil eller surfplatta. Boka din plats med en gång och följ med på en virtuell resa till Costa Rica.

Varmt välkommen!

Anmälan till Webinarie

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 28-02-2024 kl. 17:30 Anmäl

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: