1,5 timme
Gratis föredrag
Under våren, sommaren och hösten erbjuder vi ett antal olika aktiva gruppresor för den som gärna reser i sällskap med andra, och vi tar oss ut på några av världens allra vackraste vandringsleder.

Har du alltid drömt om att vandra den klassiska El Camino de Santiago i norra Spanien? Vi förstår dig! Du kan välja att vandra den populära Camino Francés eller den lite mer ovanliga Camino Portugués, men oavsett vilken du väljer kommer belöningen när du når fram till katedralen i Santiago de Compostela vara stor.

Kanske har du redan vandrat El Camino och vill slänga dig ut på nya äventyr? I så fall kan du styra stegen mot Tramuntanabergen på Mallorca, det skotska höglandet eller den toscanska landsbygden – vandringar som samtliga bjuder på storslagna utsikter, magiska miljöer och en utmaning för både kropp och knopp. För den som vill ta sitt äventyr till nästa nivå anordnar vi även gruppresor till både Mount Everest och Kilimanjaro. Klättra mot ditt mål och njut sedan till fullo av utsikten från toppen!

Kvällen till ära har vi bjudit in vår reseledare Magnus Fyrfalk, som under våren kommer att ge sig ut på flera av våra spännande gruppresor. Han har rest runt i stora delar av världen och delar med sig av sina bästa tips och berättar varför just du borde följa med oss på ditt nästa äventyr.

Varmt välkommen!

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats

Winberg Travel

Norra Vallgatan 60

211 22 Malmö

Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: