Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Dröm dig bort från kylan och vintermörkret 🌞

Ta dig tid under julsemestern för att få inspiration inför din sommarresa 2024!

Har du funderat på var du ska tillbringa sommarsemestern? Oavsett om du drömmer om en ultimat roadtrip i USA, safariupplevelser i Tanzania, unika naturupplevelser i Peru eller snorkling på exotiska stränder i Indonesien, är vi redo att hjälpa dig att planera din nästa resa.

Läs vidare för några av våra bästa val för fantastiska sommardestinationer 2024. Vill du veta om ditt drömresmål också är en dröm under den svenska sommarsäsongen? Kontakta då våra reseexperter på tel. 040-645 04 90 eller boka ett kostnadsfritt resemöte med oss via länken nedan 👇


Boka ett gratis möte här

Upplev världen på en äventyrlig resa till Indonesien 🌴

Ö-riket bjuder på otaliga spännande upplevelser

Om du drömmer om att resa till Asien under din sommarsemester är Indonesien det självklara resmålet, eftersom det är torrperiod under sommaren. Indonesien är ett land som passar både familjer och den äventyrslystne som drömmer om att uppleva världen.

Res till Indonesien och upplev landets azurblå hav, djupa regnskog, exotiska mat och de välkomnande färgglada människorna. Åk till Bali och utforska det vulkaniska landskapet vid Mt. Bromo, besök Komodo Island och snorkla längs med öns färgglada korallrev eller vandra till vulkanen Rinjani och upptäck unika naturlandskap.

Läs mer på vår hemsida och vår blogg för mer reseinspiration om Indonesien:

https://www.winbergtravel.se/indonesien/

https://www.winbergtravel.se/raad-inspiration/reseintervju/2018/indonesien-har-saa-mycket-att-bjuda-paa/

https://www.youtube.com/watch?v=IDWKB9AmV0o

Peru har allt man kan önska 🦙

Res till Peru i sommar och skapa minnen för livet

Oavsett om du gillar pulserande städer, exotiska stränder, förhistoriska underverk, skyhöga berg eller djungel är Peru landet för dig. Om du drömmer om att utforska Anderna eller regnskogen i Peru är sommaren den bästa tiden att göra detta, eftersom det är torrperiod.

✨ Machu Picchu
Vandra till den magnifika Inka-ruinen Machu Picchu. På vandringen kommer du att uppleva de makalösa landskapen med majestätiska berg, frodiga dalar och forsande floder. Läs vår blogg: Trekking i Inkariket och få mer inspiration till din resa.


Reseinspiration till Peru

Roadtrip, stadsliv och vackra nationalparker 🚐

Drömmer du om att uppleva USA eller Kanada?

Då är den svenska sommaren en riktigt bra tid att åka på. Båda länderna är perfekta för ett sommaräventyr på fyra hjul.

🗽 USA
USA är möjligheternas land – och här finns oändliga möjligheter till unika upplevelser. Amerikas otaliga nationalparker erbjuder unika och enastående naturupplevelser. Om du gillar stadsliv är USA också landet för dig. En roadtrip ger en känsla av frihet och är det perfekta sättet att uppleva landet.

🐻 Kanada
Gillar du äventyr och vackra naturupplevelser? Då är Kanada destinationen för dig! Sommarsäsongen är idealisk för vandring och cykling, fiske, forsränning och klättring i natursköna områden.


Reseinspiration till USA och Kanada

Tillbringa sommaren i Tanzania och besök lokala stammar 🤩

Kombinera safari med andra unika upplevelser

Förutom unika safariupplevelser kan du i Tanzania också komma nära lokala stammar som Hadzabe-folket eller massajerna. Gillar du äventyr kan du utmana dig själv och bestiga Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.

RESTIPS!
Kombinera din safari med avkoppling på exotiska Zanzibar och få det bästa av två världar. Ön Zanzibar ligger utanför Tanzanias kust och erbjuder kristallklart vatten med kritvita sandstränder. Under havsytan är det fullt av vild fisk och otroligt vackra koraller.


Reseinspiration till Tanzania

Unika naturupplevelser på Island eller båtluffa i Grekland ✨

Europa bjuder på många spännande sommardestinationer

🌋 Island
Om Island också finns med på din bucket list över resmål, gör dig själv en tjänst genom att besöka landet under sommarsemestern, där det dramatiska landskapet - om möjligt - är ännu vackrare än resten av året. Här väntar en fantastisk resa med vandring ut till höga toppar och imponerande glaciärer. Du kan också se fram emot att bada i Islands varma källor.


🏝️ Grekland
Kusterna och de många grekiska öarna är ett semesterparadis med sol, vita sandstränder och azurblått vatten. Hoppa från ö till ö och njut av friheten när du utforskar Greklands vackra öar. Ö-hoppning i Grekland kan göras som familj, par, med vänner, på en gruppresa eller som ensam resenär.


Reseinspiration till Europa

Mer reseinspiration inför 2024 ✈️🌏

Anmäl dig till våra resekvällar och webinar och lär dig mer om din drömdestination 🤩

Under våren kommer vi att bjuda in till resekvällar och webinar där våra erfarna resekonsulenter delar med sig av sina tips och idéer kring våra olika resmål. Håll utkik på vår hemsida och skriv in följande datum i din kalender redan nu:

8 februari 2024: Camino de Santiago

15 februari 2024: Nya Zeeland

22 februari 2024: Costa Rica

7 mars 2024: Vietnam

17 april 2024: Aktiva Gruppresor

25 april 2024: Australien

7 maj 2024: Kenya & Tanzania

16 maj 2024: Sydafrika


Boka ett möte med oss för att planera din drömresa