Sök
Sök
Safari i Afrika

Resekvällar i Eslöv

Nedan ser du de resekvällar vi för tillfället har planerade i Eslöv.

Klicka på snabböversikten nedan för att få en översikt över resekvällar och datum.
Du kan också klicka in dig på de enskilda föredragen för att läsa mer. Observera att vi
håller två föredrag varje resekväll och bjuder på lite kaffe & kaka i pausen. Vill du vara med och lyssna på båda glöm inte att anmäla dig till dem båda!

Nästa föredrag: 12-09-2019 kl. 18:00

Seychellerna

Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och många ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell.
Läs mer och se alla datum
Nästa föredrag: 12-09-2019 kl. 18:45

Kuba

Känn den kubanska värmen och rytmen i stämningsfulla Havanna och den avslappnade atmosfären på de otaliga exotiska stränderna som ön är omgiven av. I kubanernas själ finns inte bara den livliga salsamusiken och fartfylld dans, utan även själva livsglädjen.
Läs mer och se alla datum
Nästa föredrag: 26-09-2019 kl. 18:00

Tobago

På Tobago finns ingen ledsamhet, man lever enkelt men bra och livet fylls av musik, god mat, glädje och en karneval för att fira det mesta. Här är man hemma direkt. Jag blir mött på den lilla lilla flygplatsen av vår samarbetspartner som skriker ”dollie”, kramar om mig och tar min hand och springer ut i bilen.
Läs mer och se alla datum
Ngorongoro, Tanzania, Rebecca
Nästa föredrag: 26-09-2019 kl. 18:45

Tanzania & Zanzibar

I Tanzania har du möjlighet att åka ut på några av världens bästa safarier i nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Du kan ge dig ut på en utmanande vandring till toppen av Afrikas högsta berg, Kilimanjaro, eller koppla av och dyka vid palmkantade sandstränder på ön Zanzibar i Indiska oceanen.
Läs mer och se alla datum
Nästa föredrag: 03-10-2019 kl. 18:00

Namibia - ett annorlunda Afrika

Ikväll reser vi i Namibia som bjuder på ett fascinerande och omväxlande landskap – från Soussusvleis röda sanddyner till den djurrika Etosha National Park, det imponerande bergslandskapet i Damaraland och de pittoreska, historiska kvarteren i Swakopmund.
Läs mer och se alla datum
Annika Stålhandske
Nästa föredrag: 03-10-2019 kl. 18:45

Västra Australien

Många missar den förtrollande västkusten med mysiga Perth, kolonialstaden Fremantle, vingårdar i Margaret River, delfiner i Monkey Mia och UNESCO:s världsarv Shark Bay! Västra Australien är för den som vill se en annan sida av Australien.
Läs mer och se alla datum
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: