Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
1 - ? dagar
Exkl. flyg
Från 1 760:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
I Sydafrika finns det mycket att se och göra. Med ett hop-on/hop-off-busspass mellan Johannesburg och Kapstaden kan du enkelt och bekvämt uppleva en stor del av landet.

Bussen går i båda riktningarna så du kan starta antingen i Johannesburg eller i Kapstaden. Busspasset är mycket flexibelt och är därför ett mycket populärt alternativ för dem som inte vill köra själva i Sydafrika.

Längs vägen finns möjligheten att stanna i mer än 40 större och mindre städer och det finns fler än 180 vandrarhem längs vägen.

Som alltid är vi på Winberg Travel redo att hjälpa dig med att planera din rundresa i Sydafrika, så du är välkommen att kontakta oss eller besöka ett av våra kontor.

Bästa reseperiod

Årstiderna är de motsatta till de svenska. Eftersom landet är mycket stort och har flera klimatzoner, kan det besökas när som helst beroende på vad du är ute efter. Prata med din resesäljare och få de bästa tipsen om när det passar bäst för dig att åka.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Med ett busspass kan du stanna var du vill på sträckan mellan Johannesburg och Kapstaden. Bussen går i båda riktningarna så du kan starta antingen i Johannesburg eller i Kapstaden. Chauffören fungerar också som guide och kan hjälpa att ordna med övernattningar. I alla bussar finns TV och video, och du har också möjlighet att ta med både surfbrädor och cyklar. Vilka städer du stannar i bestämmer du själv, beroende på dina önskemål, intressen och tid. Det finns ett antal olika busspass: Hop-on/Hop-off Det finns hop-on/hop-off-busspass för en mängd olika rutter i Sydafrika. Alla pass har obegränsad giltighet. Du kan stiga av och på bussen precis när du vill, dock kan du endast åka i en riktning (t.ex. från Kapstaden mot Johannesburg). De enskilda rutterna kräver dock ett miniantal dagar. Inga övernattningar eller måltider ingår. Travel Pass Travel Pass gäller i 7,14 eller 21 dagar. Du kan resa obegränsat i alla riktningar (med detta busspass kan du alltså också resa tillbaka i den riktning du kom från), men bara så länge busspasset är giltigt. Flexi Tours Flexi Tour är en hop-on/hop-off-biljett, som innehåller ett antal aktiviteter längs rutten. En av de mest populära Flexi Tours är ett hop-on/hop-off-busspass, som kombineras med en fyra dagars utflykt till Kruger nationalpark. Prata med din resekonsult för att hitta det pass som passar dina behov bäst.

Kommentarer

Winberg Travel kan hjälpa dig att planera din egen resrutt och berätta mer om sträckans många höjdpunkter. Med hop-on hop-off-systemet behöver du inte känna dig stressad och du kan själv skräddarsy din resa precis som du vill!
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna resa erbjuds året runt.

Gruppstorlek

Cirka 20 platser.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF