Sök
Sök
Golf i Thailand
Golf i Thailand
Thailand
Thailand
Banyan, Hua Hin, Thailand

Golfpaket Thailand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Vill man spela golf i världsklass till lägsta möjliga pris ska man välja Thailand! Här har du råd med caddy, buggy och skaldjurslunch på klubbhusets exklusiva restaurang! Drömmen är plötsligt verklighet. Det man inte finner i Thailand finns inte någon annanstans heller!

Golf i Jomtien Pattaya med svensk golfledare på plats!

Varmt och skönt, härliga stränder, god mat, vänliga människor och dessutom väldigt billigt. Vad mer kan man begära av en semesterresa? Förstklassiga golfbanor är kanske svaret. Thailand är så nära paradiset man kan komma: Jomtien Beach / Pattaya är ett av världens bästa golfdistrikt med sina ca 25 banor inom ca 45 minuters resa. Det betyder ett av världens bästa golfområden, golfbanor som har designats av legender som Jack Nicklaus, Nick Faldo, Gary Player mfl.

Jomtien Beach är en 6 km lång strand, ca. 4 km söder om Pattaya. Denna strand har blivit populär för bad, vattensporter och andra aktiviteter på grund av den långa och fina stranden. I området finns många restauranger, barer, hotell och lägenheter. Södra delen av Jomtien är känd för sina många fisk och skaldjursrestauranger och den norra delen av stranden är den del där det västerländska utbudet är som störst. Det fina med Jomtien är att stranden är lugnare och bättre än närbelägna Pattaya. Det är ganska få människor på stranden eftersom bebyggelsen består mest av lägenheter som bebos till största del av Thailändare från Bangkok under helgerna. Den 6 km långa stranden är fin och kantas av kokospalmer.

Golf i Hua Hin!
Hua Hin är en genuint thailändsk stad med en behaglig atmosfär och infrastruktur. Från ett stilla fiskeläger i början av 1900-talet växte staden fram efter det att den thailändska kungafamiljen valt Hua Hin som semesterort. Bara 2,5 timme från Bangkok är den ett perfekt resmål för den som inte vill spendera för mycket tid på själva resandet.

Idag är Hua Hin mest känt för sina milslånga stränder och sina fantastiska golfbanor. Här finns också ett mycket rikt utbud av hotell i alla prisklasser - från enkla små cityhotell till lyxhotell med vidsträckta poolområden och högklassiga SPA anläggningar.

Antalet golfbanor i och strax utanför Hua Hin ökar hela tiden - den första banan här är Royal Hua Hin Golf Course som grundades redan 1924 och den senaste är Sea Pine Golf Course som öppnade 2010. Att spela golf i Hua Hin är en oerhört angenäm upplevelse. Banorna är välskötta och ligger inom en radie av ca 30 minuter från själva Hua Hin. Vill man verkligen ha valuta för pengarna passar man på att boka ett golfpaket i augusti månad då man i Hua Hin firar "Golf Festival" med specialpriser på greenfee! Vi har bra avtal med hotell och golfbanor och hjälper dig att boka din golfresa i Thailand! Oavsett om du vill ha ett golfpaket i Hua Hin eller någon annanstans i Thailand skräddarsyr vi ett paket helt efter dina önskemål.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här


Thailand

Detaljerad resplan

Jomtien & Pattaya

På plats under vinterhalvåret har vi Patrik på plats som tar hand om våra resenärer och ser till att de får ut det mesta av sin golfresa till Thailand.
Golfbanor:
Bangpakong Riverside
Bangpra Golf
Crystal Bay
Eastern Star
Emerald Golf Club
Greenwood Golf Club
Kaow Keow Golf
Mountain Shadow
Pattana Golf Club
Pattaya Country Club
Pattavia
Phoenix Gold
Royal Lakeside
Treasure HillGolfbanor runt Hua Hin

Black Mountain
Black Mountain öppnade 2007 - ägs och drivs av svenskar och har naturligtvis blivit en favoritbana för svenskkolonin i Hua Hin. Black Mountain är också känd för sin fina restaurang med allt från Tom Yam Ghong till pyttipanna.
Banan är en 18-håls par 72 bana, man har valt seashore paspalum till tee, fairway och ruff medan greenerna består av tifeagle bermuda.

Designer är Phil Ryan från Pacific Coast Design Company och har arbetat med att bevara naturliga hinder och utnyttja befintlig terräng. Fairways är breda och generösa, på vissa hål kraftigt ondulerade. Banan är mycket krävande från de bakre teerna men mycket njutbar för alla typer av spelare. Greenerna är stora och banan har många, vackra bunkrar och dramatiska bergsformationen i bakgrunden. Banans längd är 5652 yards från röd tee och 6091 yards från vit tee.
Golfbil Ja – 1 per spelare och caddy kör
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Nej

Springfield Royal Country Club
Denna 27-håls mästerskapsbana, designad av Jack Nicklaus öppnades 1993. Fairways består av "Bermuda 419" och greenerna är "Tiff Dorf".
Banan är placerad i relativt flackt landskap med de låga kullarna i bakgrunden. Fastän banan ligger i öppen mark har Jack Nicklaus team lyckats konstruera banan med kullar och dalar som påverkar spelet på varje hål och kräver uppmärksamhet och kraft på alla nivåer.
Spännande vattenhinder finns och varje hål har en unik och utmanande karakteristik, ofta med Jack Nicklaus typiska bunkrar. Banans längd är 5660 yards från röd tee och 6281 yards från vit tee.
Golfbil Ja
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Ja

Majestic Creek Country Club
Banan öppnades 1993 och designades av den lokale golfarkitekten Dr. Sukiti.
En par 72, 27-hålsbana som nästlar sig in mot den Thai-Burmesiska bergskedjan. Fairways består av "Zoysia" och även greenerna är "Zoysia". Naturliga vattenhinder omger banan med många bäckar från bergen.
Majestic är en vacker bana som ligger i inlandet, trots att den omgivande terrängen är bergig ligger banan på en platå med vacker utsikt. Denna bana är en favorit bland många spelare. Banans längd är 5558 yards från röd tee och 6355 yards från vit tee.
Golfbil Ja
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Nej

Royal Hua Hin Golf Course
Grundades på uppdrag av H.R.H. Prince Kampaengpetch 1924 under H.R.H. King Rama VI regeringsperiod och designad av den skotske järnvägsingenjören A. O. Robins.
Det är en par 72,18-hålsbana. Fairways består av "Zoysia" och även greenerna är "Zoysia". Banan finns mindre än 1 kilometer från centrum av Hua-Hin. Fairways är naturligt avgränsade med träd som ger behaglig skugga. Det finns många naturliga prövningar här som t ex apflockar från djungeln som kommer och stjäl bollar, men inga vattenhinder.
Banan är inte lika elegant som de nyare banorna i Hua Hin men är speltekniskt fortfarande en av de mest intressanta i området. Banans längd är 5713 yards från röd tee och 6678 yards från vit tee.
Golfbil Ja
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Nej

Imperial Lake View Hotel & Golf Club
Lake View öppnades i början av 1993 och Roger Packard har designat den utmanande och äventyrliga banan. Lake View bär hans kännetecken i form av höga kullar och djupa dalar. Det och de ibland mycket ondulerande fairways ger banan sin unika landskapsform.
Det är en par 72, 27-hålsbana.Fairways består av "Bermuda 419" och greenerna är "Tiff Torf". Banan ligger vid foten av bergskedjan som skiljer Thailand från Burma. Området var ursprungligen en ananasodling vilket gjorde att tusentals palmer och andra träd måste planteras för att få rätt färg och form på landskapet. Det är en bana som får adrenalinet att flöda. Dog legs, några vattenhinder och väl skyddade greener utgör en utmaning för alla typer av golfare. Banans längd är 5396 yards från röd tee och 6195 yards från vit tee.
Golfbil Ja
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Ja

Palm Hills Resort & Country Club
Palm Hills Golf Resort öppnade December 1991. Det är en par 72, 18-hålsbana uppdelad på två niohålssektioner åtskild av klubbhuset och en naturlig avgränsning med berg och är designad av den amerikanske golfarkitekten Max Wexler. Fairways består av "Bermuda 419" och greenerna är "Tiff Dorf". Den naturliga skönheten av omgivande berg har väl bevarats. De breda inbjudande fairways ger Palm Hills sin egen identitet som skiljer sig från de andra banorna i området. Vattenhinder förekommer på många hål och på det korta hål 11 ett par 3 där greenen ligger 80 meter över havet med en enastående utsikt över Hua-Hin och the Gulf of Thailand. Banans längd är 5498 yards från röd tee och 6373 yards från vit tee.
Golfbil Ja
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Ja

Banyan Golf Club
Banyan är ett av de senaste tillskotten bland Hua Hins golfbanor och öppnades i november 2008. Banan är designad av Golf East Design Company och är en 18-håls par 72 bana.
Ett av huvudsyftena för bandesignern var att alla spelare skulle få en njutbar upplevelse och denna ansträngning är tydlig då banan är lämpad för spelare med lågt såväl som lite högre handikapp. Banans längd är 5179 yards från röd tee och 6015 yards från vit tee.
Golfbil Ja – obligatorisk 1 per spelare
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Ja
Kreditkort Ja
Pool Nej

Sea Pine Golf Course
Hua Hins nyaste golfbana är en mycket vacker linksinspirerad bana strax 7 kilometer om själva Hua Hin. Banan designades av Major General Weerayudth Phetbuasak och öppnade 2010.
Banan är en par 72 bana och mäter 7305 yards från blå tee. Beroende på hur vinden ligger på kan en runda här vara antingen ganska svår eller ganska lätt och behaglig. 6 av hålen ligger utmed havet och ger en skön linkskänsla och banan avdelas av järnvägen och de hål som vetter mot bergen ligger bortom den. Banan är mycket vacker och välskött, då man tillåter 5-bollar kan tempot ibland vara lite långsamt. Detta är en armébana främst avsedd för officerare i den thailändska armén och man måste vara beredd att lämna företräde för dignitärer och deras gäster.
Golfbil Ja
Klubbhyra Ja
Restaurang Ja
Driving range Nej
Kreditkort Ja
Pool Nej


Övernattningar:
Hotell runt Jomtien
Fifth Hotel Jomtien (4*)
Jomtien Beach Residence (3*)
Jomtien Beach Penthouse (3*)
Akvavit Living (2*)

Hotell runt Hua Hin
Det finns många bra hotell i Hua Hin, nedan har vi gjort ett litet urval bland våra favorithotell.

5-stjärniga hotell
Dusit Thani Hua Hin
Anantara Hua Hin Resort & Spa
Hyatt Regency
Centara Grand Beach Resort
Hilton Hua Hin
Hua Hin Marriott Resort & Spa

4-stjärniga hotell
Baan Laksasubha Beach Resort
The Rock Hua Hin Beach Resort & Spa
Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

3-stjärniga hotell
Sailom Hotel Hua Hin
Tanawit Hotel & Spa
Wannara Hotel

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Golfpaket Jomtien
 • Resan inkluderar:
 • Avresa från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med reguljärflyg till Bangkok t/r i ekonomiklass
 • Privat transfer mellan Bangkoks flygplats - Jomtien t/r
 • Tolv övernattningar i dubbelrum
 • Sex greenfee - spel på vardager - inklusive caddyfee och transfer mellan hotell - golfbana t/r
 • Prisförslag:
 • 17.550 kronor per person inklusive frukost om man väljer att bo på Akvavit Living
 • 17.450 kronor per person (inga måltider) om man väljer att bo på Jomtien Beach Residence
 • 19.950 kronor per person inklusive frukost om man väljer att bo på Fifth Hotel Jomtien
 • Longstay Jomtien
 • Resan inkluderar:
 • Avresa från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med reguljärflyg till Bangkok t/r i ekonomiklass
 • Privat transfer mellan Bangkoks flygplats - Jomtien t/r
 • 28 övernattningar i dubbelrum på Jomtien Beach Penthouse Deluxe Studio - inga måltider
 • 12 greenfee - spel på vardagar - inklusive caddyfee och transfer mellan hotell - golfbana t/r
 • Prisförslag: 24.950 kronor per person
 • Golfpaket Hua Hin
 • Resan inkluderar:
 • Avresa från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med reguljärflyg till Bangkok t/r i ekonomiklass
 • Privat transfer mellan Bangkoks flygplats - Hua Hin t/r
 • Tolv övernattningar i dubbelrum inklusive frukost
 • Sex greenfee inklusive caddyfee och transfer mellan hotell - golfbana t/r
 • De golfbanor priset räknats på är Black Mountain, Banyan, Palm Hills, Majestic Creek, Springfield & Sea Pine
 • Prisförslag:
 • 19.950 kronor per person vid boende på Sailom Hotel
 • 21.450 kronor per person vid boende på Baan Laksasubha
 • 24.950 kronor per person vid boende på Dusit Thani Hua Hin

I priset ingår inte

 • Reseförsäkring
 • Valbara dagsutflykter
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: