Sök
Sök
USA Utah Canyonlands

Reseberättelser

Låt dig inspireras av våra reseberättelser som tar dig runt till världens världens stora metropoler, okända vidder och ut på djupt vatten.

Reseberättelserna är stora och små äventyr, upplevda av oss på Winberg Travel eller vänner och kunder. Det är imponerande upplevelser, skojiga historier, storstadsöverraskningar, nationalparkernas imponerande djur – ja alla upplevelser från både ryggsäck och väska. Allt från Costa Ricas små gröna grodor till kryssningsfartygens vågsvall och backpacking & road trip i Afrikas nationalparker är minnesvärda äventyr för den nyfikne resenären.
Vælg land
Hawaii - you had me at Aloha!

Hawaii - you had me at Aloha!

Milla är Marketing & Product Manager på Winberg Travel och har rest runt på Hawaii i flera omgångar. Här är hennes reseberättelse från första besöket till Big Island och Maui.
Læs mere
I Helikopter over Grand Canyon, USA, nordamerika, kør-selv-ferie

Med helikopter över Grand Canyon

En storslagen flygtur i helikopter över Grand Canyon har just gått upp på vår topp tio-lista över ultimata reseupplevelser. Känslan av att skåda ut över ett av världens underverk från luften kan bara beskrivas som intensiv eufori.
Læs mere
Art Deco, Miami, Florida

Road trip Florida

Det är ingen tvekan om varför Florida kallas ”The Sunshine State” – här är verkligen varmt året runt. Vi hade valt att hyra en bil och göra vår egen road trip runt i delstaten och vi fick full och ultimat frihet ut av det – och mycket värme!
Læs mere
Road Trip, USA

Road trip i USA - såhär går det till!

Gläd dig åt storslagna upplevelser i USA, möjligheternas land! USA är det ultimata landet för en road trip - så det är bara att ge sig av och njuta.
Læs mere
Arches National Park, USA

Stentuffa Colorado - You Rock!

Henrik Møller Nielsen är USA-produktchef på Jysk Rejsebureau och har just varit i USA (igen), mera specifikt staterna Colorado och Utah. Vi skickade ut honom för att delta i en stor mässa i Denver och där få ännu större kunskaper om det stora landet och testa några av de spännande produkterna vi erbjuder. Henrik har skickat några stämningsbilder och små uppdateringar om sin resa hem till oss, som kan visa lite av vad Colorado och Utah har att erbjuda.
Læs mere
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: