1-? dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Australien är världens sjätte största land, så det är viktigt att planera på förhand för att få den bästa kör-själv-resan “down under”. Det är omöjligt att se hela Australien på en enda bilsemester – nästan oavsett hur mycket tid du har på dig. Ju mindre tid du har, desto viktigare är det att du väljer ut de områden du vill koncentrera dig på. Australien är ett mycket enkelt land att köra i, på grund av landets enkla vägnät.

Res dit näsan pekar och låt impulserna styra, eller om du inte har så mycket tid och gärna vill få ut det bästa av din semester, låt Winberg Travel skräddarsy din resa, och arrangera övernattningar på hotell eller motell i förväg. Vi bokar inte hyrbil separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Många väljer att köra längs den australiska östkusten mellan Sydney och Cairns – eller mellan Sydney och Brisbane eller Brisbane och Cairns. Men glöm inte den södra delen av Australien. Kusten mellan Adelaide och Melbourne är utmärkt lämpad för en kör-själv-semester. Detsamma gäller för till exempel Tasmanien eller området söder om Perth i västra Australien. Naturligtvis är det också möjligt att köra på upptäcktsfärd i mer avlägsna delar av Australien. En resa från Adelaide till Alice Springs är en fantastisk upplevelse, men kräver lite mer planering. Områdena i outbacken är ödsliga – du måste till exempel absolut ha med dig mycket vatten.

Winberg Travel kan också erbjuda övernattningar, uthyrning av camper eller minicamper och turer i Australien.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel använder flera biluthyrningsfirmor i Australien, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns ett stort urval av olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Winberg Travel rekommenderar att du väljer en lite större bil än du hade tänkt dig. Det lönar sig att ha gott om utrymme och bekvämlighet för långa resor, och prisskillnaden mellan de enskilda modellerna är inte särskilt stor. Det är möjligt att hämta din hyrbil i en stad och återlämna den i en annan, dock kan du behöva betala en envägsavgift.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån.

I Australien har man vänstertrafik.

Observera att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en hyrbil. Om du vill köra “offroad” bör du hyra en 4WD.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna aktivitet äger rum varje dag.

Packlista

  • Du måste ha med dig ett internationellt körkort
  • Det är en bra idé att packa i mjuka resväskor, eftersom det kan vara lite svårt att göra plats för hårda resväskor i en bil

Kommentarer till pris

Winberg Travel använder flera olika biluthyrningsfirmor i Australien, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns alltid många olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Fråga din resesäljare om priser och försäkringar.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: