8 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 13 950:-
Från 12 950:-
På denna sköna familjeresa möts ni vid ankomst i Dubai och körs direkt till de läckra stränderna vid Marjan Island. Transfern tar ca 45 minuter och färden går mestadels genom ökenområden - har man tur får man även se en kamel eller två. Ni bor på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island. Hotellet passar perfekt för barnfamiljer, här finns flra restauranger som bjuder på kulinariska upplevelser - alla med utsikt över havet och nära tillbaka till rummer.

Efter fem övernattningar på Marjan Island åker ni till Dubai där ni har tre dagar. Ni bor centralt på lyxiga Jannah Marina Bay Suites - bara en kort bit från Dubai Marina. Här finns en 7 kilometer lång walkway utmed vattnet skyddad från trafikbrus, här finns också några av Dubais bästa restauranger. En upplevelse är också att se Deira, den gamla delen av staden där man fortfarande kan uppleva österns mystik, strosa på marknaderna och äta genurint arabisk mat på de många spännande restauranger. Det finns också massor med upplevelser och äventyr för familjen som Legoland Dubai, Ferrari World och badäventyr vid Hotel Atlantis.

Läs mer om Dubai och Arabemiraterna.
Se alla våra fantastiska reseförslag i Dubai här

Bästa reseperiod

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst till Dubai
Avresa från Skandinavien mot Dubai och ankomst samma dag. Vid ankomst möts ni av er transfer och åker till Marjan Island - transfertiden är ca 45 minuter beroende på trafik. Väl framme inkvarteras ni på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island. Marjan Island är ett läckert område med fin strand och trevliga omgivningar, service och allt man kan tänka sig för en skön semester.
Dag 2-5: Strandsemester på Marjan Island
På DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island väntar en skön badsemester i lyxiga omgivningar. Området här passar perfekt för en barnfamilj med en skön sandstrand, restauranger och mängder av aktiviteter både dag- och kvällstid. I närheten finns också ett shoppingcenter med butiker och ännu fler restauranger. (F)
Dag 5: Marjan Island till Dubai
Efter frukost har ni en transfer in till själva Dubai. Här bor ni på Jannah Marina Bay Suites. Transporttiden är ca 1 timme och sen är ni redo för äventyr i Dubai! Det är enkelt att ta sig runt här, det finns väl fungerande tunnelbana och taxi - priserna är betydligt lägre än i Sverige. (F)
Dag 6: På upptäcktsfärd i Dubai
Ni har hela dagen att uppleva Dubai på. Vi rekommenderar ett besök i den gamla delen av staden; Deira som ligger inte långt ifrån Dubai Marina där ni bor. Man kan också besöka Legoland Dubai eller åka upp i världens högsta byggnad Burj Khalifa som med sina 828 meter är en imponerande syn. Kanske besöka några av de enorma shoppingcentrum Dubai är känt för där det går att åka både skidor och skridskor, besöka marknader och naturligtvis shoppa loss. (F)
Dag 7: Avresa från Dubai
Idag åker ni så tillbaka till Skandinavien och Sverige - ni hämtas på hotellet i god tid innan flyget går. (F)
Dag 8: Ankomst Skandinavien
Ni landar så tillbaka i Skandinavien, tiden beror på vilket flygbolag ni väljer att boka.

Övernattningar

5 övernattningar på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.
2 övernattningar på Jannah Marina Bay Suites.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - mars

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Dubai t/r i ekonomiklass
 • 5 övernattningar på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.
 • 2 övernattningar på Jannah Marina Bay Suites.
 • Måltider enligt program
 • Transfer från flygplats till Marjan Island, mellan Marjan Island och Dubai samt
 • från Dubai tillbaka till flygplatsen
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Måltider,utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats och som ligger mellan AED 10-20 per rum/natt.

Kommentarer till pris

Priset baseras på 2 vuxna och 2 barn som reser tillsammans.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: