Sök
Sök
The Palm - ett av Dubais fantastiska landmärken
Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
WOW vilket akvarium - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Kryssa på floden i en äkta dhow - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Kameläventyr i öknen - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
The Palm - ännu ett av Dubais fantastiska landmärken - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Njut av Dubais traditionella mat - passar både stora som små
Åk på familjesemester till Dubai - bara 6 timmars flygtid
Njut av läckra och barnvänliga hotell vid sköna sandstränder
Shopping, marknader och äventyr - Dubai har allt

Lyxig familjeresa till Dubai

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris vid resa med 2 barn

SEK 9 495:-

Reslängd: 8 dagar

Åk med familjen på en skön och avkopplande resa till Dubai. Här väntar läckra stränder, lyxiga hotell och massor av fantastiska upplevelser. Allt bara 6 timmars flyg från Sverige! Här finns både sol, sand och strand med den brusande världsmetropolens skyskrapor som kontrast. Besök Legoland Dubai, Ferrari World, badäventyret vid Hotel Atlantis eller någon av de många nöjesfälten. Glöm inte heller souker med guld & kryddor, en båttur på floden eller en tur upp i världens högsta byggnad.

På denna sköna familjeresa möts ni vid ankomst i Dubai och körs direkt till de läckra stränderna vid Marjan Island. Transfern tar ca 45 minuter och färden går mestadels genom ökenområden - har man tur får man även se en kamel eller två. Ni bor på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island. Hotellet passar perfekt för barnfamiljer, här finns flra restauranger som bjuder på kulinariska upplevelser - alla med utsikt över havet och nära tillbaka till rummer. Det finns också flera olika pooler, bland annat en för de minsta barnen, en större med tre olika rutchbanor för de lite äldre och mer äventyrliga barnen och naturligtvis en vanlig pool nere vid stranden. Vill du vara lite fysiskt aktiv på semestern finns ett gym och vid solnedgången ser man många som joggar utmed stranden. Själva strandomådet är mycket barnnvänligt, det är lätt att hitta solstolar och trots att havet är lugnt och stilla finns många livräddare på plats om det skulle vara någonting.

Efter fem övernattningar på Marjan Island åker ni till Dubai där ni har tre dagar. Ni bor centralt på lyxiga Jannah Marina Bay Suites - bara en kort bit från Dubai Marina. Här finns en 7 kilometer lång walkway utmed vattnet skyddad från trafikbrus, här finns också några av Dubais bästa restauranger. En upplevelse är också att se Deira, den gamla delen av staden där man fortfarande kan uppleva österns mystik, strosa på marknaderna och äta genurint arabisk mat på de många spännande restauranger. Det finns också massor med upplevelser och äventyr för familjen som Legoland Dubai, Ferrari World och badäventyr vid Hotel Atlantis.

Läs mer om Dubia och Arabemiraterna.
Se alla våra fantastiska reseförslag i Dubai här

Väder

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus. Våra rekommendationer kring bästa tiden att resa till Dubai är baserade på vädret där tidigare år.

Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai

Detaljerad resplan

Dag1: Avresa från Skandinavien och ankomst till Dubai
Avresa från Skandinavien mot Dubai och ankomst samma dag. Vid ankomst möts ni av er transfer och åker till Marjan Island - transfertiden är ca 45 minuter beroende på trafik. Väl framme inkvarteras ni på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.
Marjan Island är ett läckert område med fin strand och trevliga omgivningar, service och allt man kan tänka sig för en skön semester.

Dag 2-5: Strandsemester på Marjan Island
På DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island väntar en skön badsemester i luxiga omgivningar. Omtådet här passar perfekt för en barmfamilj med en skön sandstrand, restauranger och mängder av aktiviteter både dag- och kvällstid. I närheten finns också ett shoppingcenter med butiker och ännu fler restauranger. (F)

Dag 5: Marjan Island till Dubai
Efter frukost har ni en transfer in till själva Dubai. Här bor ni på Jannah Marina Bay Suites. Transporttiden är ca 1 timme och sen är ni redo för äventyr i Dubai! Det är enkelt att ta sig runt här, det finns väl fungerande tunnelbana och taxi - priserna är betydligt lägre än i Sverige. (F)

Dag 6: På upptäcksfärd i Dubai
Ni har hela dagen att uppleva Dubai på. Vi rekommenderar ett besök i den gamla delen av staden; Deira som ligger inte långt ifrån Dubai Marina där ni bor. Mankan också besöka Legoland Dubai eller åka upp i världens högsta byggnad Burj Khalifa som med sina 828 meter är en imponerande syn. Kanske besöka några av de enorma shoppingcentrum Dubai är känt för där det går att åka både skidor och skridskor, besöka marknader och naturligtvis shoppa loss.(F)

Dag 7: Avresa från Dubai
Idag åker ni så tillbaka till Skandinavien och Sverige - ni hämtas på hotellet i god tid innan flyget går. (F)

Dag 8: Ankomst Skandinavien
Ni landar så tillbaka i Skandinavien, tiden beror på vilket flygbolag ni väljer att boka.

Övernattningar:
5 övernattningar på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.
2 övernattningar på Jannah Marina Bay Suites.

Det är möjligt att lägga till extranätter på båda hotellen och boka spännande utflykter - bara tala med någon av våra travel Consultants för information och bokning.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris vid resa med 2 barn

SEK 9 495:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Flygbiljett Skandinavien - Dubai t/r i ekonomiklass
 • 5 övernattningar på DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.
 • 2 övernattningar på Jannah Marina Bay Suites.
 • Måltider enligt program
 • Transfer från flygplats till Marjan Island, mellan Marjan Island och Dubai samt
 • från Dubai tillbaka till flygplatsen

I priset ingår inte

 • Dricks
 • Mat och dryck ej nämnt i programmet
 • Res- och avbeställnignsförsäkring
 • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats.
 • Den är i skrivande stund (2018):
 • 10 AED per rum och natt – 2 & 3 * hotell
 • 15 AED per rum och natt – 4 * hotell
 • 20 AED per rum och natt – 5* hotell
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: