Sök
Sök
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)
The Palm - ännu ett av Dubais fantastiska landmärken - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Kryssa på floden i en äkta dhow - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Kameläventyr i öknen - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Ökensafari och äventyr på sanddynerna i Dubai
SOMMARSPECIAL

Sommarspecial Dubai

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 7 dagar

Vi skräddarsyr din resa till Dubai. Dubai – det motsägelsefulla landet där beduinernas traditionella livsstil möter den västerländska shoppinglusten.

Här finns allt den kräsne resenären kan önska sig, från snöklädda skidbackar inomhus, världens största shoppinggalleria, glimmande guld i soukerna till solvarma stränder och azurblått hav.

Läs mer om Dubai och Förenade Arabemiraterna här.

Väder

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus. Våra rekommendationer kring bästa tiden att resa till Dubai är baserade på vädret där tidigare år.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien till Dubai. Du landar antingen vid midnatt eller nästa dag beroende på flygbolag

Dag 2: Ankomst Dubai
Ankomst till Dubai. Du möts vid ankomst och körs till ditt hotell. Resten av dagen är på egen hand.

Dag 3: Stadsrundtur i Dubai
Du hämtas på morgonen och gör en guidad halvdagstur i Dubai i en mindre grupp med engelsktalande lokalguide. En historisk utflykt och orientering i staden som visar de gamla och nya delarna av Dubai. Ni besöker i gamla staden med Bastakiyas historiska distrikt, Dubai Museum, Abra Ride; en lokal vattentaxi tvärs över Dubai Creek. Självklart stannar ni till vid guldsouken och kryddmarknaden och den imponerande Jumeirahmoskén. I de nyare delen besöker ni Emirates Mall och ser Burj Al Arab och Burj Kalifa. Det ingår inte inträde till Burj Kalifa men den som vill kan boka ett besök och åka upp i världens just nu högsta byggnad
(F)

Dag 4: På äventyr i Dubai
Bege dig ut på upptäcktsfärd i Dubai - besök den lokala marknaden (souq), njut av de vackra stränderna, upplev den hisnande utsikten från världens högsta byggnad Burj Khalifa, är en romantisk middag på en traditionell dhow ute på floden, strosa i stadens historiska kvarter eller shoppa loss på någon av de fantastiska shoppinggalleriorna. Vill du att vi bokar någon utflykt eller guidad tur tala med din Travel Consultant så bokas det direkt hemifrån. (F)

Dag 5: Jeepsafari i öknen med BBQ
Ett riktigt äventyr med en safaritur tar dig rätt in i öknen, en berg och dalbana bland de höga sanddynerna! Ni åker sedan till Al Shamsi, en beduinby där man får en unik inblick i det traditionella livet för ökenbeduinerna. Man kan klä sig i traditionell arabisk klädsel, njuta av de nybakade lokala sötsakerna, prova hennamålning och se på de mäktiga falkarna jaga och lära sig denna traditionella sedvänja. En läcker BBQ middag med grillade specialiteter och läckra tillbehör avslutar äventyret. (F)

Dag 6: På egen hand
En dag på egen hand - antingen fortsätter du att utforska Dubai eller så tar du bussen ut till havet och badar i det ljumma vattnet. (F)

Dag 7: Hemresa
Beroende på när flyget går har du lite tid att ta det lugn innan transfer och flyget tillbaka till Skandinavien efter en skön vecka i Dubai. (F)


Övernattningar:
Sex övernattningar i dubbelrum med frukost


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Dubai t/r i ekonomiklass
 • Sex övernattningar i dubbelrum med frukost
 • på 3* Ibis Mall of Emirates inne i Dubai
 • 1 halvdags stadsutflykt
 • 1 jeepsafari med BBQ middag
 • Transfer mellan hotell/flygplats t/r

I priset ingår inte

 • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats.
 • Den är i skrivande stund (2018):
 • 10 AED per rum och natt – 2 & 3 * hotell
 • 15 AED per rum och natt – 4 * hotell
 • 20 AED per rum och natt – 5* hotell
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: