5 dagar
Exkl. flyg
Från 6 840:-
Vattnet runt Mantaray Island är känt över hela världen för sina rockor. Och avsett om dessa fantastiska varelser finns på plats just när du är där är det en underbar plats året runt. Men från maj till oktober lockar förhållandena i kanalen de stora, eleganta rockorna. Så kan du, kom just denna tid på året då dagliga utflykter
ger dig möjlighet att få uppleva dessa majestätiska djur på nära håll.

Det finns över 25 bra dykplatser på reven omkring resorten med fantastiskt bra sikt, färggranna fiska på friska korallrev. Husrevet utanför Mantaray Beach Resort är ett perfekt exempel på detta och det är även här du, tillsammans med din dykinstruktör, gör dina första dyk.


Bästa reseperiod

Dykkurser startar varje dag året runt. Vill du uppleva rockor finns de här mellan maj och oktober.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dykkursen hålls i en säker och lugn miljö på Mantaray island. SSI Open Water Diver-kursen är en internationellt godkänd kurs. När du klarat kursen kan du dyka ner till 18 meters djup tillsammans med en "diving buddy". Kursen består av fyra delar. Teoridelen är bygger på självstudier med bok och videoinstruktioner. Instruktören går dessutom grundligt igenom delarna med dig för att säkra att du har tillgodogjort dig kursinnehållet. Kursen är på engelska. De praktiska momenten består av lektioner i pool följt av fyra dyk i havet. de första två på 12 meter och de andra två på ett djup av maximum 18 meter. Examen består av flervalsfrågor som baseras på samtliga moment du lärt dig under kursdagarna. Winberg Travel kan också ordna dykkurser på andra öar eller på huvudön samt dyk för redan certifierade dykare - ring och fråga oss!

Övernattningar

Fyra nätter i delat rum på Mantaray Island Resort.

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor på Fiji. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Open Water dykarkurser kräver att man har god allmänhälsa och är väl förtrogen med vatten. Kom ihåg att en hälsodeklaration fylls ut innan kurs och vi på Winberg Travel rekommenderar att du gör det i god tid innan hemifrån. Har du t.ex. högt blodtryck kan läkarintyg på engelska komma att behövas. Du skall dessutom kunna simma minst 200 meter och kunna hålla dig flytande i 10 minuter.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Max 4 dykare per instruktör

maj - oktober

Packlista

 • Du får låna kursmaterial och dykutrustning.
 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Teori
 • Instruktör
 • Dykutrustning
 • Allt SSI kursmaterial
 • 4 övernattningar i delat rum på Mantaray resort

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: