Sök
Sök
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji

Dykarcertifikat, Fiji, 5 dagar

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 4 810:-

Reslängd: 5 dagar

Tag ditt dykarcertifikat i det varma vattnet i Fiji utanför den läckra Söderhavsön Yasawas och se de eleganta rockorna utanför Mantaray Island . Dykning och upplevelser i världsklass!

Vattnet runt Mantaray Island är känt över hela världen för sina rockor. Och avsett om dessa fantastiska varelser finns på plats just när du är där är det en underbar plats året runt. Men från maj till oktober lockar förhållandena i kanalen de stora, eleganta rockorna. Så kan du, kom just denna tid på året då dagliga utflykter
ger dig möjlighet att få uppleva dessa majestätiska djur på nära håll.

Det finns över 25 bra dykplatser på reven omkring resorten med fantastiskt bra sikt, färggranna fiska på friska korallrev. Husrevet utanför Mantaray Beach Resort är ett perfekt exempel på detta och det är även här du, tillsammans med din dykinstruktör, gör dina första dyk.


Väder

Dykkurser startar varje dag året runt. Vill du uppleva rockor finns de här mellan maj och oktober.

Detaljerad resplan

Dykkursen hålls i en säker och lugn miljö på Mantaray island. SSI Open Water Diver-kursen är en internationellt godkänd kurs. När du klarat kursen kan du dyka ner till 18 meters djup tillsammans med en "diving buddy".

Kursen består av fyra delar. Teoridelen är bygger på självstudier med bok och videoinstruktioner. Instruktören går dessutom grundligt igenom delarna med dig för att säkra att du har tillgodogjort dig kursinnehållet. Kursen är på engelska.

De praktiska momenten består av lektioner i pool följt av fyra dyk i havet. de första två på 12 meter och de andra två på ett djup av maximum 18 meter.

Examen består av flervalsfrågor som baseras på samtliga moment du lärt dig under kursdagarna.

Winberg Travel kan också ordna dykkurser på andra öar eller på huvudön samt dyk för redan certifierade dykare - ring och fråga oss!

Övernattningar:
Fyra nätter i delat rum på Mantaray Island Resort.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Open Water dykarkurser kräver att man har god allmänhälsa och är väl förtrogen med vatten. Kom ihåg att en hälsodeklaration fylls ut innan kurs och vi på Winberg Travel rekommenderar att du gör det i god tid innan hemifrån. Har du t.ex. högt blodtryck kan läkarintyg på engelska komma att behövas. Du skall dessutom kunna simma minst 200 meter och kunna hålla dig flytande i 10 minuter.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 4 810:-


Gruppstorlek

Max 4 dykare per instruktör

I priset ingår

 • Teori
 • Instruktör
 • Dykutrustning
 • Allt SSI kursmaterial
 • 4 övernattningar i delat rum på Mantaray resort

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: