Sök
Sök
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Dykkerkursus, Pacific Harbour
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji

Dykarcertifikat PADI, Pacific Harbour

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 470:-

Reslängd: 5 dagar

Föreställ dig en Söderhavsö, en sandstrand med vajande palmer, klarblått vatten och ett korallrev som liknar ett akvarium. Det är Fiji!

Stilla Havet är en favorit bland dykare med sin otroliga sikt, rev som är lätta att nå och en variation som gör det spännande och intressant att dyka oavsett hur duktig dykare man är.

Pacific Harbour är speciellt känt för sina hajdyk, något som är förbehållet de mest erfarna dykarna men även med ett Open Water-certifikat kan man se dessa fantastiska varelser om än på avstånd. Du är nog mer nyfiken på dem än de på dig, de är mest intresserade av fisk.

Pacific Harbour ligger på vackra Queen’s Highway som följer sydkusten på Fijis huvudö Viti Levu. Med Nadi två timmar västerut och Suva 45 minuter ost är Pacific Harbour enkelt att komma till men ändå väl undangömt utom räckhåll för stressade charterturister.

Lokalbefolkningen är vänliga och välkomnande, vattnet är klart och varmt och stämningen är väl anpassad till lugn och stilla "Fijitid".

Väder

Hela året

Detaljerad resplan

Dag 1-5: Dykning – Pacific Harbour
PADI Open Water Diver är en av de mest populära dykarcertifikat och gäller över hela världen. Efter att ha genomfört en sådan 3-4 dagarskurs får man dyka ner till hela 18 meter tillsammans med sin "diving buddy".

Teoridelen är bygger på självstudier med bok och videoinstruktioner. Instruktören går dessutom grundligt igenom delarna med dig för att säkra att du har tillgodogjort dig kursinnehållet. Kursen är på engelska.

De praktiska momenten består av lektioner i pool följt av fyra dyk i havet. de första två på 12 meter och de andra två på ett djup av maximum 18 meter.

Examen består av flervalsfrågor som baseras på samtliga moment du lärt dig under kursdagarna.

Kom ihåg att kursen är baserad på kunskap och inte tid - du kan bara ta ditt certifikat när du klarat både teori och praktik. Du måste ha förstått teorin och kunnat omsätta den till praktik under provet. Du måste ha gjort dina provdyk och visat att du klarar av de moment under vatten som krävs för att klara sitt Open Water certifikat.

Övernattningar:
4 övernattningar på Club Oceanus i dubbelrum

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Nybörjarkurser startar varje dag. det är också möjligt att lägga till övernattningar och antal dyk i din bokning. Dyken kan bokas efter du har tagit ditt certifikat.

Open Water dykarkurser kräver att man har god allmänhälsa och är väl förtrogen med vatten. Kom ihåg att en hälsodeklaration fylls ut innan kurs och vi på Winberg Travel rekommenderar att du gör det i god tid innan hemifrån. Har du t.ex. högt blodtryck kan läkarintyg på engelska komma att behövas. Du skall dessutom kunna simma minst 200 meter och kunna hålla dig flytande i 10 minuter.

Winberg Travel kan förutom Open Water boka kurser och dykning för alla nivåer..

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 470:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Ingen begränsning men max fyra dykare på instruktör

I priset ingår

  • Allt material som behövs för din PADI Open Water kurs
  • Dykutrusting
  • Dykinstruktör
  • Båttransport
  • Snacks och dricka ombord på båten
  • Övernattning
  • Handdukar och sängkläder
  • WIFI

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Måltider och dryck
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: