5 dagar
Exkl. flyg
Från 8 205:-
Stilla Havet är en favorit bland dykare med sin otroliga sikt, rev som är lätta att nå och en variation som gör det spännande och intressant att dyka oavsett hur duktig dykare man är.

Pacific Harbour är speciellt känt för sina hajdyk, något som är förbehållet de mest erfarna dykarna men även med ett Open Water-certifikat kan man se dessa fantastiska varelser om än på avstånd. Du är nog mer nyfiken på dem än de på dig, de är mest intresserade av fisk.

Pacific Harbour ligger på vackra Queen’s Highway som följer sydkusten på Fijis huvudö Viti Levu. Med Nadi två timmar västerut och Suva 45 minuter ost är Pacific Harbour enkelt att komma till men ändå väl undangömt utom räckhåll för stressade charterturister.

Lokalbefolkningen är vänliga och välkomnande, vattnet är klart och varmt och stämningen är väl anpassad till lugn och stilla "Fijitid".

Bästa reseperiod

Hela året

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1-5: Dykning – Pacific Harbour
PADI Open Water Diver är en av de mest populära dykarcertifikat och gäller över hela världen. Efter att ha genomfört en sådan 3-4 dagarskurs får man dyka ner till hela 18 meter tillsammans med sin "diving buddy". Teoridelen är bygger på självstudier med bok och videoinstruktioner. Instruktören går dessutom grundligt igenom delarna med dig för att säkra att du har tillgodogjort dig kursinnehållet. Kursen är på engelska. De praktiska momenten består av lektioner i pool följt av fyra dyk i havet. de första två på 12 meter och de andra två på ett djup av maximum 18 meter. Examen består av flervalsfrågor som baseras på samtliga moment du lärt dig under kursdagarna. Kom ihåg att kursen är baserad på kunskap och inte tid - du kan bara ta ditt certifikat när du klarat både teori och praktik. Du måste ha förstått teorin och kunnat omsätta den till praktik under provet. Du måste ha gjort dina provdyk och visat att du klarar av de moment under vatten som krävs för att klara sitt Open Water certifikat.

Övernattningar

Fyra övernattningar på Club Oceanus i dubbelrum

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor på Fiji. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Nybörjarkurser startar varje dag. det är också möjligt att lägga till övernattningar och antal dyk i din bokning. Dyken kan bokas efter du har tagit ditt certifikat.

Open Water dykarkurser kräver att man har god allmänhälsa och är väl förtrogen med vatten. Kom ihåg att en hälsodeklaration fylls ut innan kurs och vi på Winberg Travel rekommenderar att du gör det i god tid innan hemifrån. Har du t.ex. högt blodtryck kan läkarintyg på engelska komma att behövas. Du skall dessutom kunna simma minst 200 meter och kunna hålla dig flytande i 10 minuter.

Winberg Travel kan förutom Open Water boka kurser och dykning för alla nivåer..

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Ingen begränsning men max fyra dykare på instruktör

maj - oktober

Packlista

 • Du får låna kursmaterial och dykutrustning.
 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Allt material som behövs för din PADI Open Water kurs
 • Dykutrusting
 • Dykinstruktör
 • Båttransport
 • Snacks och dricka ombord på båten
 • Övernattning
 • Handdukar och sängkläder
 • WIFI

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: