7 dagar
Exkl. flyg
Från 8 325:-
Ta del av den ena paradisön efter den andra och hänge dig åt Fijis avslappande livsstil och attityd. Med detta öpass i handen kan du utforska några av Fijis mest fantastiska områden, som till exempel Blue Lagoon-regionen och det sydliga Yasawas. Öpasset gäller i sju dagar och ger dig möjligheten att uppleva flertalet underbara öar med kristallklart vatten och kritvita stränder. Det finns med andra ord gott om tid att ligga kvar i hängmattan och läsa ett till kapitel i den där spännande boken och ta ett stilla dopp i havet, men du har också möjlighet att ge dig ut på fartfyllda vattenäventyr både under och ovanför ytan.

Vi är inte förvånade över att det här öpasset är så populärt bland backpackare eftersom det är just så här du får ta del av det bästa som Fiji har att erbjuda!

Bästa reseperiod

Den bästa tiden på året att besöka Fiji är under deras vinter som sträcker sig från maj till oktober. Under den här tiden är regnnivåerna låga, temperaturerna mildare och risken för cykloner mindre.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1–2: Port Denarau–södra Yasawas
Gå ombord på båten från Nadi på Fijis huvudö tidigt på morgon och påbörja ditt äventyr. Kaptenen ställer in siktet på den sydliga ön Yasawas som domineras av fantastiskt vackra berg med de tillhörande monoliter. Nu börjar din Yasawaupplevelse på riktigt, så passa på att njuta för fulla muggar!
Dag 3–4: Yasawas–Naviti Island
På morgonen under din tredje dag på resande fot transporteras du vidare till nästa nivå av paradiset. Korovou benämns ofta som en av Fijis trevligaste småstäder där stämningen är god och kvällsaktiviteterna många. Här ska du passa på att ge dig ut på en dykutflykt där du får simma med de mäktiga rockorna, som brukar dyka upp mellan maj och oktober.
Dag 5–6: Naviti Island–norra Yasawas
Ombord på båten Yasawa Flyer reser du idag vidare mot den norra delen av Yasawa. Här kan du njuta av enastående stränder, vackra promenadstråk och färgsprakande koraller, och i solnedgången kan du sitta på stranden och spana efter flygfiskar som kommer hoppande.
Dag 7: Norra Yasawas–Port Denarau
Du har morgonen fri att göra ett sista dyk med cyklopet eller att ta en tur med kajaken innan du tar plats på båten som ska ta dig tillbaka till Port Denarau efter en underbar vecka på Fiji.

Övernattningar

6 övernattningar i sovsal på hostels på fyra av Fijis öar. Mot tillägg kan du uppgradera till ett eget rum. Eftersom du besöker små avlägsna öar är standarden i vissa fall blygsam men ändock charmerande med små stugor i traditionell stil.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Maj - oktober

Packlista

  • Kläder för väder
  • Badkläder & handduk
  • Hatt, solkräm & myggspray
  • Bekväma skor
  • Vattenflaska

I priset ingår

  • Transport och övernattningar enligt programmet

I priset ingår inte

  • Flygbiljett Sverige–Fiji t/r
  • Rese- och avbeställningsförsäkring

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: