5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 4 950:-
I Aten kommer man nära inpå Europas klassiska kultur och de mytomspunna grekiska gudarna. Under studieresan ska man naturligtvis besöka Akropolis med alla tempel, den antika marknadsplatsen Agora och det arkeologiska museet.

Stadsdelarna Plaka och Syntagma bjuder på gröna stadsparker, historiska gator, loppmarknader, butiker, kaféer och tavernor. Dessutom hittar du en stor del av Atens fantastiska museer i den norra delen av centrum.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade rundturer och mycket mer.

Vi arrangerar studiebesök av hög professionell kvalitet inom så gott som alla yrken. Det skulle exempelvis kunna vara hos en juice-, mjölk- och glassproducent. Eller varför inte satsa på ett lite annorlunda studiebesök på Vagonetto – Fokis Mining Park? Här får man en inblick i gruvans historia och gruvarbetarnas hårda arbetsliv.

Vi kan även arrangera besök på vingårdar eller ordna med rundturer vid det olympiska området i Maroussi, Atens berömda ruiner vid Akropolis, Delfi och Argolis och mycket mer.

I priset ingår

  • Aten fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Aten t/r
  • Övernattning i fyrbäddsrum med dusch/toalett
  • Frukost under vistelsen
  • Transfer från flygplatsen till boendet t/r

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

På statliga museer och områden kan studenter under 18 år får gratis inträde vid uppvisande av pass. För att slippa stå i kö kan det vara bra att skicka in en ansökan i förväg. Studenter från EU-länder som är över 18 år kan också få gratis inträde om de ansöker om det i förväg.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: