Sök
Sök
Parthenon tempel ved Akropolis i Athen, Grækenland
Studieresa

Grekland - Aten

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 2 950:-

Reslängd: Fem dagar

Världens mest moderna antika huvudstad Aten bjuder på oförglömliga upplevelser och spännande kontraster mellan dåtid och nutid. Aten har genomgått en otrolig modernisering fram till OS 2004. Infrastrukturen har byggts ut och man har infört bilfria gator.

I Aten kommer man nära inpå Europas klassiska kultur och de mytomspunna grekiska gudarna. Under studieresan ska man naturligtvis besöka Akropolis med alla tempel, den antika marknadsplatsen Agora och det arkeologiska museet.

Stadsdelarna Plaka och Syntagma bjuder på gröna stadsparker, historiska gator, loppmarknader, butiker, kaféer och tavernor. Dessutom hittar du en stor del av Atens fantastiska museer i den norra delen av centrum.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade rundturer och mycket mer.

Vi arrangerar studiebesök av hög professionell kvalitet inom så gott som alla yrken. Det skulle exempelvis kunna vara hos en juice-, mjölk- och glassproducent. Eller varför inte satsa på ett lite annorlunda studiebesök på Vagonetto – Fokis Mining Park? Här får man en inblick i gruvans historia och gruvarbetarnas hårda arbetsliv.

Vi kan även arrangera besök på vingårdar eller ordna med rundturer vid det olympiska området i Maroussi, Atens berömda ruiner vid Akropolis, Delfi och Argolis och mycket mer.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 2 950:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Aten fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Aten t/r
  • Övernattning i fyrbäddsrum med dusch/toalett
  • Frukost under vistelsen
  • Transfer från flygplatsen till boendet t/r
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: