7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 7 950:-
Några av höjdpunkterna i Bangkok är det kungliga palatset Grand Palace, Wat Pho-templet med den liggande Buddhan, fantastiska Chinatown som man aldrig tröttnar på, vackra parker och exotiska marknader – och så naturligtvis, den thailändska kulturen. Upplevelserna i Bangkok är oändliga.

En cykeltur i Bangkok är ett absolut måste! Det är ett fantastiskt sätt att utforska staden på och uppleva den thailändska kulturen på nära håll. Vi rekommenderar dock att man har med sig en guide som är bekant med trafiken i Bangkok.

På studieresan måste man besöka en av symbolerna för Bangkok, templet Wat Pho. Här finns även världens största liggande Buddha som är 15 meter hög och imponerande 43 meter lång. Vid Wat Pho har du även möjlighet att uppleva buddhistiska munkar som kommer förbi med offergåvor till Buddha. Upplevelsen vid Wat Pho är unik. Här finns en rofylldhet som annars kan vara svår att hitta i denna miljonstad.

Chinatown är ett kapitel för sig. Det finns så många små gaturestauranger, roliga butiker, marknader, dofter och ljud att man ofta blir alldeles tagen. Om man vill få en lugn start på dagen kan en morgonpromenad genom en av de många parkerna vara en befriande, men också spännande, upplevelse. Om man exempelvis beger sig till Lumphiniparken en tidig morgon kan man få uppleva flera hundra thailändare i gemensam morgongymnastik och tai chi medan solen går upp över staden som sakta vaknar till liv i bakgrunden – en fantastisk start på dagen.

Det thailändska köket är känt världen över och därför rekommenderar vi en thailändsk matlagningskurs som kan inspirera till ett annorlunda matval. Dessutom är det en del av resan när man är i Thailand att prova alla de spännande rätter landet är så känt för.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Vår duktiga samarbetspartner har ett servicecenter i Bangkok. Här kan man få vägledning och råd om Bangkok och Thailand på plats och hjälp med exempelvis avbokningar av flygbiljetter, köp av tågbiljetter, rundturer m.m.

I priset ingår

  • Bangkok sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett t/r Sverige - Bangkok
  • Övernattning i dubbelrum på hotell i ekonomiklass
  • Transport från flygplatsen till hotellet t/r

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Prova en billig gaturestaurang när det är dags för middag. Maten är helt unik och smakar fantastiskt, dessutom är det en stor kulturell upplevelse där du möter den thailändska kulturen på nära håll.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: