4 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 4 450:-
I Bryssel kan du bl.a. besöka chokladtillverkare, ölbryggerier och Tintin-museet Centre Belge de la Bande Dessinée. Sedan är ju ett besök vid EU-institutionerna och NATO en självklarhet.

Om du rör dig söderut hittar du den berömda Manneken Pis, en staty av en liten pojke som kissar i ett gathörn. Bryssels restaurangområde ligger på Rue des Bouchers (slaktargatan) nära Grand-Place.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Det EU-baserade besöksprogrammet kan variera beroende på dina intresseområden. Det kan t.ex. handla om expansionen mot öst, miljön eller lantbrukets roll inom EU. Besöket innefattar en kort rundtur i plenisalen och möten med olika representanter och lobbyister som kan vara intressanta för dig.
Vad du får ut av besöket beror därför på vilket som är ditt intresseområde, men vad du än väljer kommer du att få en bättre inblick i EU:s arbete "bakom dörrarna".

I priset ingår

  • Bryssel, fyra dagar/tre nätter
  • Flyg Sverige – Bryssel t/r
  • Boende på hostel

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Vi rekommenderar ett besök vid Parlamentarium som bjuder på en spännande multimediautställning som går närmare in på hur det gick till när EU bildades och hur arbetet ser ut idag. Det är också möjligt att komma med egna förslag på hur framtiden kan tänkas se ut. Om du planerar ditt besök i god tid kommer det finnas möjlighet att registrera sig och delta i ett rollspel där du själv kan prova på hur det är att vara ledamot i Europaparlamentet.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: