5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 450:-
Även om Glasgow är Skottlands största stad så är det Edinburgh som är landets huvudstad. Edinburgh är dessutom den mest besökta staden i Storbritannien efter London. Edinburghs utmärkande struktur och atmosfär gav staden en plats på Unescos lista över världsarv 1995. Detta har ytterligare bidragit till stadens enorma popularitet.

Edinburgh Castle är stadens absoluta mittpunkt. Slottet ligger på toppen av en gammal vulkan mitt i Edinburgh. “Royal Edinburgh Military Tattoo” vid Edinburgh Castle är bara en liten del av Edinburgh International Festival som går av stapeln under augusti. Om du reser till Edinburgh under den här perioden kommer du få uppleva en stad som förvandlas till en stor scen med alla möjliga spännande arrangemang. Det är sex festivaler samtidigt och ungefär en halv miljon människor från världens alla hörn besöker staden under den här perioden. Det är en upplevelse i sig.

Följ med på en guidad tur i de gamla underjordiska gatorna under the Royal Mile. Guiden är utklädd till en piga från 1500-talet och ger er en rundvisning som tar er tillbaka i tiden. Man får en inblick i hur det var att leva i Edinburgh på den tiden, särskilt längs de underjordiska gatorna. Det finns flera olika utställningar där man t.ex. kan se en familj som har drabbats av pesten. I ett av rummen finns interaktiva skärmar som visar de mest kända invånarna som har levt bland dessa gator. Ett mycket annorlunda besök som rekommenderas varmt.

Skottland och whisky är ett oskiljaktigt par. Vi anordnar besök på Scottish Whisky Heritage Center med en audiovisuell show och en liten tågresa där vagnen utgörs av en whiskytunna. Här kan man få veta mer om historien bakom den skotska whiskyn.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • Edinburgh fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - Edinburgh t/r
  • Övernattning med frukost på centralt beläget hostel med eget badrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Om resan är inriktad på fysik och kemi kan vi ordna med ett besök på Torness Power Station, cirka en timmes bilresa från Edinburgh. Här får man möjlighet att gå på en spännande rundvisning med en lokal guide där man får se reaktorgalleriet och turbinhallen.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: