7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 11 950:-
De flesta känner till Hongkong som det lilla landet söder om Kina som 1997 gick från att vara brittiskt till att återigen tillhöra Kina. Men även om staden nu är kinesisk är den fortfarande präglad av sin europeiska historia. Det är stora byggnader, en mängd shoppingcenter, dyra butikskedjor och många européer som arbetar och tjänar stora pengar i Hongkong. Däremot blir det tydligt att man befinner sig i Kina när man går runt bland de små gatorna och gränderna. Här möts du av stora blinkande neonskyltar, gatuförsäljare, små restauranger på varje gathörn och bilavgaserna som retar luktsinnet.

Den gamla spårvagnen upp till Victoria Peak är ett måste. Från utsiktsplatsen får du en storslagen utsikt över Hongkong. Det är såpass brant att man bara får luta sig tillbaka och njuta av färden upp till toppen. Slutstationen är The Peak, varifrån man kan njuta av den mäktiga utsikten över Hongkong.

En annan spännande upplevelse i Hongkong är Great Buddha, som står på toppen av Ngong Ping-platån på ön Lantau. En linbana tar dig upp till toppen där du sedan bjuds på en underbar utsikt över öarna och flygplatsen. På toppen hittar man inte bara den fascinerande 23 meter höga bronsstatyn av Buddha, men även det intressanta klostret Po Ling Monastery.

Kowloon är ett mysigt område i Hongkong där man hittar alla de välbesökta kvällsmarknaderna och promenadgatan Avenue of the Stars. Härifrån kan man se Hongkongöns fantastiska stadssilhuett. Om kvällarna kan man även få uppleva Symphony of Lights, en imponerande ljus- och ljudshow som involverar 20 byggnader på Hongkongön.

Macau är Hongkongs svar på Las Vegas. Här hittar du en mängd kasinon och shower, och för den våghalsige finns även världens högsta bungyjump (Macau Tower). Om spel och adrenalinkickar inte är något för dig, bjuder Macao även på museer och goda vandringsmöjligheter.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • Hongkong, sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – Hongkong t/r
  • Boende på hotell i fyrbäddsrum med frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Vi kan också hjälpa till med att arrangera lite ovanligare och annorlunda upplevelser. Vad sägs om ett besök till en lokal fiskeby? Vi kan ordna det mesta, så berätta gärna vad du ser fram emot.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: