5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 450:-
Hela världen söker sig till London som med sina drygt åtta miljoner invånare bjuder på en stor kulturell upplevelse. I London talas det cirka 300 olika språk och det finns folk från alla världens hörn, vilket gör London till en helt unik storstad.

Bland de många spännande sevärdheterna hittar man till exempel Piccadilly Circus, London Eye, Tower of London, parlamentsbyggnaden Westminster Palace och Big Ben. Dessutom kan man gå på massor av museer, shoppa på Oxford Street, utforska Covent Garden och besöka den världsberömda Hyde Park.

Börja dagen med att gå “underground” och ta tunnelbanan ut till Piccadilly Circus, stadens pulserande hjärta. Här hittar du blinkande neonskyltar, tutande taxibilar och människor i mängder – Londons livliga storstadsliv. Från pariserhjulet London Eye får du en bra överblick av staden. Den fantastiska utsikten på 135 meters höjd över Themsen och London är en otroligt vacker syn.

Tower of London är något man inte får missa under studieresan. I över 900 år har slottet varit hem åt kungafamiljen. Det är också här man hittar kronjuvelerna och kan få en inblick i medeltidens brutalitet. En sväng förbi parlamentsbyggnaden Westminster Palace och Big Ben är också ett måste under en studieresa till London.

I London finns det en mängd spännande museer av alla dess slag och inom alla möjliga intresseområden. Museet Tate Modern bjuder på den största samlingen av modern konst från hela världen. Victoria & Albert Museum är nationalmuseet för konst och design och ligger på gångavstånd från både National History Museum och Science Museum i stadsdelen Kensington. På det världsberömda British Museum finns världens största samling av kulturhistoriska föremål genom tiderna. Här kan du fördjupa dig i människans historia och utveckling. Ta en selfie och mingla med kändisarna på Madame Tussauds vaxmuseum. Här kan du träffa både David Beckham, drottning Elizabeth och Margaret Thatcher och hundratals andra kända personligheter.

London är känd över hela världen för sin shopping. På Oxford Street hittar man bland annat det stilfulla och berömda varuhuset Harrods med många exklusiva specialbutiker. Besök också Covent Garden där du får uppleva en härlig blandning av mysiga små kaféer och butiker.

I den hektiska storstaden blir Hyde Park en riktig oas. Här möts många lokalbor när de vill slappna av eller ta en löprunda i det gröna. Hyde Park är också känd för att vara en plats där man kan ge uttryck för sin yttrandefrihet i “Speaker’s Corner”. Här framförs politiska, religiösa och allmänna problemställningar från en provisorisk talarstol i form av en pall eller trappstege.

En resa till London är inte fulländad förrän du har besökt någon av de mysiga pubarna i staden. Njut av en kall “pint” och en traditionell måltid på den lokala puben där man även kommer i kontakt med lokalbefolkningen.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • London fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - London t/r
  • Boende på budgethotell i fyrbäddsrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

London bjuder på en massa roliga rundturer som rör sig bortom de klassiska turistattraktionerna. Du kan t.ex. gå på Street Art Tour eller London Rock Music Tour eller besöka det världsberömda Oxford-universitetet. Åk med Northern Line ut till Hampstead Heath som är ett grönområde som ligger upphöjt i förhållande till resten av staden och som i klart väder bjuder på en vacker utsikt över London.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: