7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 8 950:-
Los Angeles är USA:s näst största stad med mer än 4 miljoner invånare. Många kommer hit med en dröm om en stor karriär inom underhållningsbranschen som skådespelare, musiker, dansare eller liknande, och detta är anledningen till att staden även kallas för “the Entertainment Capital of the World”.

Under studieresan rekommenderar vi ett besök till Universal Studios – en av de största filmbolagen i USA. Här får man lära sig om filmproduktion, man får en rundtur i filmstudiorna och man kan njuta av en rolig dag i nöjesparken. Och missa inte Hollywood Boulevard där man hittar “Walk of Fame” med alla stjärnor på trottoaren eller Kodak Theatre där Oscarsgalan hålls årligen. Vi rekommenderar även en guidad rundtur i Hollywood där man får se Hollywood-skylten och många av stjärnornas villor i miljondollarklassen. Du kan alltid avsluta dagen med lite shopping på Rodeo Drive i Beverly Hills eller på Sunset Boulevard i West Hollywood. I dessa områden hittar man några av de mest exklusiva butikerna i världen och därför får de flesta nöja sig med att fönstershoppa.

Eller varför inte ta en dag på stranden och ett dopp i Stilla Havet? Det finns många mysiga kuststäder i L.A. och närmast centrum ligger Santa Monica och Venice Beach. Här kan man få uppleva en äkta Baywatch-stämning och se strandentusiaster träna vid Muscle Beach.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa under er studieresa till Los Angeles, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • Los Angeles sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – Los Angeles t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

En annorlunda och häftig upplevelse som vi definitivt kan rekommendera är att gå och se en tv-talkshow. Vi kan ordna det mesta, så berätta vad du helst vill göra i LA!

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: