5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Malta är en sydeuropeisk östat i Medelhavet som ligger drygt 90 km söder om Sicilien. Republiken Malta är uppdelad i tre bebodda öar, huvudön Malta, Goza och Comino, samt de obebodda småöarna Cominotto, Filfla, St. Paul’s Island och Fungus Rock.

Ön har ett behagligt klimat året runt och goda möjligheter till att arrangera intressanta studiebesök. Man kan även prova på aktiviteter som rappellering, klättring, trekking och kajak.

Malta blev en självständig stat 1964 efter att ha varit under brittiskt styre i 150 år.

Det officiella språket är maltesiska och engelska, men italienska har nästan alltid talats på ön tack vare närheten till stövellandet via sjöfarten, skeppsvarv och liknande. Dessutom har man på Malta kunnat se italiensk tv långt innan man fick satellit-tv.
Ön sägs vara mycket uppdelad politiskt sett. Man väljer till och med vilken stad man ska bo i efter vilket parti som är starkast i det området.

Varje parti har en egen tv-station, mobiloperatör och naturligtvis även en egen tidning.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper självklart till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

På Malta kan vi exempelvis hjälpa till med att arrangera besök på en avsaltningsanläggning, där gruppen får se hur en stor dansk avsaltningsanläggning fungerar i praktiken. Ni får lära er om processen och om hur anläggningen omvandlar havsvatten till dricksvatten. Dessutom kan ett besök till Playmobil-fabriken vara intressant. Där får ni se hur figurerna och deras universum väcks till liv. Vi kan också hjälpa till med besök på en vingård, skolbesök och mycket annat.

I priset ingår

  • Malta fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige – Malta t/r
  • Övernattning på 2- eller 3-stjärnigt hotell med egen dusch/wc
  • Frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Det går regelbundna bussturer från Valletta till alla städer och byar på ön. Alla bussar kör från städerna till Valletta, så det är här man byter buss när man tar sig runt på ön.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: