7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 10 450:-
Miami är ett soligt alternativ till New York och ett attraktivt resmål för studie- och gruppresor. Även om staden är mest känd för sol och salta bad är invånarantalet på 5,5 miljoner ändå ett bevis på att Miami är en storstad som har mycket att bjuda på även på akademisk och professionell nivå.

Det historiska art déco-området med 30-talets klassiska byggstil med runda hörn och mjuka pastellfärger är en upplevelse vi varmt rekommenderar – t.ex. genom en guidad tur.
South Beach är ett av Miamis populäraste områden och det är här den kända gatan Ocean Drive ligger som breder ut sig längs med den vita sandstranden och det vackra blå havet. Ocean Drive är också en plats där de rika och hippa håller till och ett absolut måste när man är i Miami. Ät en god lunch på en av de många uteserveringarna eller njut av en läskande och exotisk cocktail framåt kvällskvisten.

Key West ligger 180 km söder om Miami och den spektakulära resan dit går längs Overseas Highway som via broar tar dig från en liten ö till nästa – området kallas Florida Keys. Key West är den sydligaste ön i the Keys och är bland annat känd för personligheter som Ernest Hemingway. Här finns det möjlighet att röka en god cigarr, njuta av den karibiska atmosfären och blicka ut över havet från USA:s sydligaste punkt.

Everglades National Park ligger väster om Miami och är ett stort träskområde som är känt för sina många stora alligatorer. Träskbåtarna är ett måste och det finns även möjlighet att besöka en alligatorfarm och komma nära inpå de fascinerande och glupska kräldjuren. Everglades är hem åt ett fantastiskt växt- och djurliv. Förutom alligatorer hittar man även hjortar, uttrar och omkring 200 olika fågelarter här.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • Miami sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – Miami t/r
  • Boende på hostel

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

En annorlunda och häftig upplevelse som vi definitivt kan rekommendera är att gå och se en basebollmatch. Vi kan ordna det mesta, så berätta gärna vad du ser fram emot.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: