7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 8 450:-
Safari är synonymt med Kenya, och när man säger Kenya tänker man också på Nairobi. Staden är utgångspunkten för många safariturer, men Nairobi har även mycket annat att bjuda på.

Nairobi är Afrikas fjärde största stad efter Kairo, Lagos och Johannesburg. Om man räknar med ytterområdena bor det cirka fyra miljoner invånare här. Trafik, människor överallt, marknader, försäljningsstånd längs vägarna, barn som leker bland bilarna och den fascinerande blandningen av storstadskaos och förorternas slum och dofter som långsamt övergår i gröna fält och bananodlingar. Staden rymmer precis allt!

Bekanta dig med Nairobi med hjälp av en guidad tur till fots i Kibera. Den här turen kan ge dig en riktig tankeställare där du får se precis hur folk lever här ute.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper självklart till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna så att du får uppleva alla de mest populära sevärdheterna.

Nairobi är inte en stad där man använder lokaltransport, så om vi ska arrangera den här resan åt er ordnar vi naturligtvis även med transport och guide.

I priset ingår

  • Nairobi sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige - Nairobi t/r
  • Boende i tält med plats för fyra personer på Wildebeest Camp

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Prova Carnivore Restaurant. Carnivore betyder köttätare och det är konceptet bakom restaurangen. Ju mer kött, desto bättre. Och allt ska grillas! Menyn består av allt från klassisk BBQ till fisk, struts, antilop och krokodil. Carnivore kommer bli en rolig och annorlunda lunch- eller middagsupplevelse på studieresan.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: