7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 8 450:-
New Delhi är huvudstaden i Indien och har ungefär 22 miljoner invånare. Staden är enorm både till storleken och invånarantal och har således riktigt mycket att bjuda på. Det finns något för alla – utan undantag. Du kan inte uppleva en stad som Delhi någon annanstans i världen, och efter ett besök i denna stad kommer du garanterat ha breddat dina vyer och tänjt på dina gränser.

Delhi kan vara mycket att ta in, hur berest man än är. Staden bjuder på intensiv trafik, mycket folk, stora kontraster, sanslös rikedom och ofantlig fattigdom, och du kommer få bevittna en värld som är mycket olik din egen. Därför är Delhi i mångas ögon den mest spännande staden i världen.

Om du vill ha en mjukstart kan vi rekommendera att delta i några guidade rundturer i staden. En cykeltur kan till exempel vara ett fantastiskt sätt att uppleva staden på. Ta med en guide till stadens olika barnhem där före detta gatubarn visar turisterna runt och visar upp vilket otroligt arbete som utförs för gatubarnen i Delhi. Bege dig ut till Delhis många stora tempel, och besök även Röda fortet och India Gate. Ta dig till det gamla Delhi där den största moskén i Indien ligger och gå en promenad längs med gatan till Chandi Chowk där det myllrar av rickshaws, taxibilar, cyklar och människor. Besök även Mahatma Gandhis grav och Lotustemplet.

Något man inte får missa när man är i Delhi är att gå på bio och se en riktig Bollywood-film. Det är en upplevelse du sent kommer glömma.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Vår duktiga samarbetspartner har ett servicecenter i New Delhi. Här kan man få vägledning och goda råd om Delhi och Indien på plats och hjälp med exempelvis ombokning av flygbiljetter, köp av tågbiljetter, rundturer m.m.

I priset ingår

  • New Delhi sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige - New Delhi t/r
  • Övernattning i dubbelrum på centralt beläget budget hotel

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Indien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter, Södra Indien

Södra Indien, Kerala Kochi

Winberg Travel och Winberg Travels servicecenter i Kerala ligger centralt i hjärtat av Kochi på samma gata som den berömda restaurangen Tea Pot. Charmiga Kerala bjuder på massor av spännande upplevelser; övernattning på husbåt i Keralas Backwaters, teplantager, trekking i bergen, ayurveda och skön avslappning på standen. Kerala är en bra plats att ha som bas för sin resa i Indien, du kan kombinera med Goa, norra Indien eller varför inte Sri Lanka?

Läs mer
Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Vårt servicecenter i Delhi ligger centralt inne i staden, mitt i ett område populärt speciellt bland backpackers nära tågstationen och shoppingområden.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: