Sök
Sök
Delhi-Indien
Studieresa

Indien - New Delhi

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 4 795:-

Reslängd: Sju dagar

Promenera ut ur ankomsthallen och kliv in i en helt annan värld. Österländsk mystik när den är som bäst – välkommen till Delhi.

New Delhi är huvudstaden i Indien och har ungefär 22 miljoner invånare. Staden är enorm både till storleken och invånarantal och har således riktigt mycket att bjuda på. Det finns något för alla – utan undantag. Du kan inte uppleva en stad som Delhi någon annanstans i världen, och efter ett besök i denna stad kommer du garanterat ha breddat dina vyer och tänjt på dina gränser.

Delhi kan vara mycket att ta in, hur berest man än är. Staden bjuder på intensiv trafik, mycket folk, stora kontraster, sanslös rikedom och ofantlig fattigdom, och du kommer få bevittna en värld som är mycket olik din egen. Därför är Delhi i mångas ögon den mest spännande staden i världen.

Om du vill ha en mjukstart kan vi rekommendera att delta i några guidade rundturer i staden. En cykeltur kan till exempel vara ett fantastiskt sätt att uppleva staden på. Ta med en guide till stadens olika barnhem där före detta gatubarn visar turisterna runt och visar upp vilket otroligt arbete som utförs för gatubarnen i Delhi. Bege dig ut till Delhis många stora tempel, och besök även Röda fortet och India Gate. Ta dig till det gamla Delhi där den största moskén i Indien ligger och gå en promenad längs med gatan till Chandi Chowk där det myllrar av rickshaws, taxibilar, cyklar och människor. Besök även Mahatma Gandhis grav och Lotustemplet.

Något man inte får missa när man är i Delhi är att gå på bio och se en riktig Bollywood-film. Det är en upplevelse du sent kommer glömma.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Vår duktiga samarbetspartner har ett servicecenter i New Delhi. Här kan man få vägledning och goda råd om Delhi och Indien på plats och hjälp med exempelvis ombokning av flygbiljetter, köp av tågbiljetter, rundturer m.m.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 4 795:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • New Delhi sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige - New Delhi t/r
  • Övernattning i dubbelrum på centralt beläget budget hotel
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: