5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Under tusentals år har Nice styrts av olika härskare och många folkslag som har satt sin prägel på området. Grekerna uppförde en handelsstation år 550 f.Kr. och romarna anlade år 154 f.Kr. en hel stadsdel med tempel, termer, arenor och amfiteatrar.

Här kan du stilla din nyfikenhet genom att besöka en blomstermarknad, äta på en av de många restaurangerna eller strosa runt i gamla stan och titta på små butiker med kristna figurer och vackra målningar under hustaken. För dig som är konstintresserad finns det flera bra museer att välja på. Nice anordnar även en årlig karneval i februari. I juni hålls den årliga musikfestivalen som egentligen skapades av det franska kulturministeriet 1982 för att få ungdomar intresserade av musik.

Man kan också ge sig ut och vandra i bergen, prova på en av områdets fantastiska cykelvägar, besöka en parfymtillverkare i den närbelägna staden Grasse eller åka till Monaco.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • Nice fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - Nice t/r
  • Boende på hostel/budgethotell i flerbäddsrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Strosa utmed den berömda Promenade des Anglais eller packa väskan med en baguette och något att dricka och bege dig upp till det gamla slottet Parc de La Colline du Chateau med stadens vackraste utsikt.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: