5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Paris är Frankrikes huvudstad som ligger vid floden Seine i norra Frankrike, i hjärtat av regionen Île-de-France. Denna vackra huvudstad, som för många är kärlekens stad, ligger bara några timmars flygresa från Sverige. Här finns ett helt hav av upplevelser, både i innerstaden och strax utanför.

Staden har många landmärken och turistattraktioner, oavsett om det är arkitektur, historia, religion, konst eller kultur som står på schemat. Upplev Eiffeltornet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbågen, Sacré Coeur-kyrkan, Les Invalides, Panthéon, Grande Arche, kyrkan Sainte Chapelle, Centre Pompidou, Moulin Rouge och Opéra Garnier.

Eller upptäck världsberömda institutioner som Louvren, Musée d’Orsay och Musée d’Art Moderne, och besök populära nöjesparker så som Disneyland Resort Paris.
Utanför staden hittar man dessutom Versailles och Monets hus och trädgård.

Livet i Paris kan också avnjutas på något av de många kaféerna. Här rusar tiden iväg när man sitter och observerar det fascinerande livet utanför fönstren. Innan du vet ordet av har du gått från frukostens croissant till lunch och från lunch till en aperitif. När det kommer till maten måste du åtminstone smaka på de lokala varianterna av baguette, croissant, coq au vin, soufflé, grodlår, sniglar, crème brûlée och crêpes.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • Paris fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - Paris t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: