7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 7 895:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
En resa till San Francisco är inte fulländad innan du har åkt med spårvagn genom stadens branta gator eller varit på en rundtur på den berömda fängelseön Alcatraz. Du får heller inte missa den ikoniska Golden Gate-bron, Fisherman’s Wharf och Chinatown.

San Francisco är hemstad åt många “alternativa personligheter” och är platsen där både hippiegenerationen och studentupproren föddes i USA. Staden bjuder på en salig blandning av olika kulturer och minoriteter från hela världen. Vi rekommenderar också ett besök till Little Italy i North Beach, hippieområdet Haight-Ashbury och Castro, som är de homosexuellas färgstarka stadsdel. Här hittar du en avslappnad stämning och man får känslan av att det finns plats för precis alla.

San Francisco bjuder på några av Kaliforniens bästa museer, bland annat California Academy of Sciences och San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA).

Man kan även åka på utflykt till Napa Valley, där man får lära sig om vinproduktion, eller till Yosemite National Park med sin storslagna amerikanska natur. Passa även på att besöka universiteten Stanford och Berkeley eller Silicon Valley, där alla högteknologiska verksamheter finns.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

I priset ingår

  • San Francisco, sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – San Francisco t/r
  • Boende på hostel

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

En cykeltur över Golden Gate-bron är en upplevelse vi definitivt kan rekommendera. Vi kan ordna det mesta, så berätta gärna vad du ser fram emot.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF