7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 7 950:-
Floden Huangpu delar upp Shanghai i två delar. På den ena sidan floden hittar man den gamla stadsdelen där The Bund är centrum. Här finns vackra byggnader i europeisk stil från början av 1900-talet. Det mysiga och lite lugnare franska kvarteret i den gamla stadsdelen har lokala restauranger, kaféer, gallerier, konsthantverk och vintagebutiker. Det blir en tydlig kontrast till The Bunds stora internationella varuhus och kända varumärken.

På andra sidan floden tornar Pudong upp sig. På 25 år har stadsdelen förvandlats från ett landskap av risfält och lantbruk till en stadssilhuett med skyskrapor, som numera är centrum för Kinas ekonomi. För att bättre förstå denna utveckling är ett besök på Shanghais stadsutvecklingsmuseum ett måste. Där får man en inblick i hur man kan gå från risfält till en toppmodern stadsdel med skyskrapor på bara 25 år.

Mitt i den moderna storstadspulsen kan man med fördel dra ner lite på tempot och tillbringa en morgon i Fuxin Park där kineserna spelar badminton, utövar tai chi, dansar folkdans eller flyger med drakar innan dagen börjar på allvar. Det är en mycket gammal tradition att kineserna träffas offentligt för att motionera, ägna sig åt musik eller spela brädspelet Mahjong.

I utkanten av Shanghai hittar man flera traditionella kanalstäder som man kan besöka. De är vackra, men har med tiden blivit allt mer kommersiella. Här får du ytterligare en kontrast till megastaden Shanghai.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Vi utgår alltid ifrån era konkreta intresseområden när det kommer till upplevelser i Shanghai och skräddarsyr därefter programmet för att passa er.

I priset ingår

  • Shanghai sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – Shanghai t/r
  • Boende på budgethotell/hostel i flerbäddsrum.

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

I Shanghai är tunnelbanan det självklara färdsättet när du ska besöka de många sevärdheterna. Efter en lång dag på Shanghais gator passar det bra med en kopp kaffe, te eller en kall läsk på Captain’s Bar där man har vacker utsikt över Shanghai.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: