Sök
Sök
Singapore
Studieresa

Singapore - Singapore

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 8 495:-

Reslängd: Sju dagar

Singapore – en stad, en ö och ett land! Singapore är en liten ö som ligger inbäddad mellan Indonesien och Malaysia, och som trots att den är liten har otroligt mycket att bjuda på.

Singapore är ett örike som ligger vid sydspetsen av Malackahalvön och består av 63 öar, däribland huvudön Singapore. Många av öarna är obebodda.
Singapore ligger 137 km norr om ekvatorn, och med sina 710,2 km² är Singapore en mikrostat och det minsta landet i Sydostasien.

Till skillnad från många andra storstäder i Asien är Singapore otroligt ren, och första intrycket är därför garanterat positivt. Det är en välfungerande stad där man bland annat kan dricka vattnet direkt från kranen.

Lonely Planet utsåg Singapore till årets resmål 2015 – och det av goda skäl! Staden är en blandning av kinesisk, malaysisk, indisk och arabisk kultur, vilket är tydligt vart man än går.

Det finns gott om upplevelser i Singapore både för en och två veckor. Marina Bay Sands SkyPark, stadsdelen Chinatown, Little India-kvarteret, Changi-fängelset, nöjesparken Haw Par Villa, Hajjah Fatimah-moskén – den äldsta moskén i Singapore, Jurong Bird Park, nationalmuseet, Singapores botaniska trädgård och Sri Mariamman-templet är bara några av sevärdheterna staden har att bjuda på.

För de djurintresserade kan vi rekommendera Singapore Zoo som ligger drygt en timmes bilresa från centrum. Det är ett måste när man besöker Singapore, ung som gammal. Djuren har det överlag mycket bra här, och man får en känsla av att vara på en expedition i djungeln och se djuren i deras naturliga omgivning. Därefter kan man passa på att besöka världens största akvarium S.E.A. Aquarium. Totalt finns det här 800 olika arter som kan upplevas bakom världens största “fönster till havet”.

Om du är mer intresserad av historia finns det många kvarlevor från andra världskriget i form av bland annat kanoner och gamla kanonposteringar vid Fort Siloso.
Raffles Hotel som ligger i närheten är dessutom en symbol för kolonialtiden. Missa inte möjligheten att få dricka en Singapore Sling i “Long Bar”. Men kom ihåg att det är klädkod – det är inte tillåtet att bära sandaler och shorts.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper självklart till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna så att du får uppleva alla de mest populära sevärdheterna.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 8 495:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Singapore sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – Singapore t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: