7 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 9 450:-
Singapore är ett örike som ligger vid sydspetsen av Malackahalvön och består av 63 öar, däribland huvudön Singapore. Många av öarna är obebodda.
Singapore ligger 137 km norr om ekvatorn, och med sina 710,2 km² är Singapore en mikrostat och det minsta landet i Sydostasien.

Singapore otroligt rent och första intrycket är därför garanterat positivt. Det är en välfungerande stad där man bland annat kan dricka vattnet direkt från kranen.

Lonely Planet utsåg Singapore till årets resmål 2015 – och det av goda skäl! Staden är en blandning av kinesisk, malaysisk, indisk och arabisk kultur, vilket är tydligt vart man än går.

Det finns gott om upplevelser i Singapore både för en och två veckor. Marina Bay Sands SkyPark, stadsdelen Chinatown, Little India-kvarteret, Changi-fängelset, nöjesparken Haw Par Villa, Hajjah Fatimah-moskén – den äldsta moskén i Singapore, Jurong Bird Park, nationalmuseet, Singapores botaniska trädgård och Sri Mariamman-templet är bara några av sevärdheterna staden har att bjuda på.

För de djurintresserade kan vi rekommendera Singapore Zoo som ligger drygt en timmes bilresa från centrum. Det är ett måste när man besöker Singapore, ung som gammal. Djuren har det överlag mycket bra här, och man får en känsla av att vara på en expedition i djungeln och se djuren i deras naturliga omgivning. Därefter kan man passa på att besöka världens största akvarium S.E.A. Aquarium. Totalt finns det här 800 olika arter som kan upplevas bakom världens största “fönster till havet”.

Om du är mer intresserad av historia finns det många kvarlevor från andra världskriget i form av bland annat kanoner och gamla kanonposteringar vid Fort Siloso.
Raffles Hotel som ligger i närheten är dessutom en symbol för kolonialtiden. Missa inte möjligheten att få dricka en Singapore Sling i “Long Bar”. Men kom ihåg att det är klädkod – det är inte tillåtet att bära sandaler och shorts.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper självklart till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna så att du får uppleva alla de mest populära sevärdheterna.

I priset ingår

  • Singapore sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige – Singapore t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Ett annorlunda sätt att se Singapore från ovan är genom att besöka det femstjärniga hotellet Marina Bay Sands Hotel som ser ut som tre torn med ett skepp placerat på toppen. “Skeppet” är längre än Eiffeltornet, eller fyra och en halv A380 jumbojets. Man kan betala för ett besök på toppen där man får en hänförande utsikt över Singapores centrum och Marina Bay, där de stora fraktskeppen ligger tätt bredvid varandra.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: