11 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 21 950:-
Med nästan 4,4 miljoner invånare är Sydney Australiens största stad och huvudstad i delstaten New South Wales. Staden grundades 1788 av de första brittiska bosättarna och var ursprungligen en straffkoloni. Innan de brittiska bosättarna anlände var området kring Sydney bebott av aboriginerna i tiotusentals år.

Sydney är en modern storstad med hundratusentals bilar, vilket ofta leder till stora trafikstockningar under rusningstid. En kontrast till den hektiska trafiken hittar du i stadens många parker och rekreationsområden. Här kan australierna slappna av och ha picknick, gå på promenad med hunden, spela boll eller fira något speciellt.

Sydneys många stränder, bl.a. de välkända Bondi Beach och Manly Beach, bjuder på kritvit sand och stora surfvågor. Det finns även många mindre stränder och vikar med lugnare vatten. Här är det enkelt att hålla sig i form tack vare de många vandringslederna ute på klippkanterna längs med stränderna. Sydney har även ett stort kulturellt utbud. Allt från operahusets vackra operor, de senaste Broadway-showerna och internationella balettkompanier till mindre lokaler med både internationella och lokala artister.

Om man är intresserad av historia, speciella australiska djur, konst eller något annat, finns det också ett stort utbud av museer där du kan fördjupa dig i dina intressen.
Är du ute efter en helt annan upplevelse kan vi bl.a. rekommendera “climb the bridge” där man får möjlighet att ta sig upp till toppen av Harbour Bridge. Dessutom kan du åka upp i det 309 meter höga Sydney Tower med stans bästa utsikt eller satsa på en båttur i Sydneys stora hamnområde.

Ett annat alternativ är att ge sig ut på en dagsutflykt till Blue Mountains. Det är en bergskedja av sandsten som ligger 100 km väster om Sydney och vars högsta punkt är 1 200 meter över havet. Eller så kan du hoppa på tåget ner till Cronulla Beach och ta en simtur i havspoolen, uppleva en dag av surfing eller upptäcka den bohemiska atmosfären på de många kaféerna. Från Cronulla kan man ta en liten färja över till Royal National Park med vandringsleder som sträcker sig över 100 km. Möjligheterna är många!

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport och mycket mer.

I priset ingår

  • Sydney, elva dagar/åtta nätter
  • Flygbiljett Sverige - Sydney t/r
  • Övernattning på centralt hostel i Sydney

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Det finns många upplevelser som inte kostar något i Sydney. Från fantastiska naturupplevelser på de vackra kuststräckorna och i nationalparkerna till spännande marknader, gratiskonserter och fritt inträde till de många museerna.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: