8 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 11 950:-
Tokyo är en stad man inte kan uppleva på bara en dag. Staden är så stor att det faktiskt finns fem områden som betraktas som stadens centrum. I området Asakusa kan man bland annat uppleva det stora buddhistiska templet Sensoji, som är det mest färgglada och populära templet i staden. Här hittar man smågator och marknader där turister lätt tappar uppfattningen om både tid och rum – området är otroligt vackert.

Shibuya är stadens shoppingmecka, där alla de största och mest kända märkena finns att köpa. Området är också känt för den enorma vägkorsningen där man kan sitta på stans största Starbucks och titta på det stora myllret av fotgängare – en kaotisk och fascinerande upplevelse på samma gång.

Området Shinjuku har världens mest trafikerade tågstation sett till antalet passagerare som strömmar genom stationen varje dag. Dessutom är området känt för att vara ett paradis för teknikentusiaster. Här hittar du alla de nyaste mobiltelefonerna och spelkonsolerna, och det sitter enorma reklamskyltar från Nintendo och SEGA på alla höghus man går förbi.

Oavsett om man intresserad av arkitektur, kultur, gastronomi, historia eller bara vill åka på en storstadssemester är Tokyo utan tvekan den rätta staden att besöka.

Vad kan vi hjälpa till med?

När man reser runt i Japan är det mycket populärt att åka med de japanska snabbtågen från stad till stad. De är otroligt punktliga och kan köra i upp till 300 km/h.
Vi kan hjälpa till med att boka ett Japan Rail Pass så att du kan åka med dessa tåg över hela landet. Japan Rail Pass kan inte köpas när man väl är i Japan, så det är bra att ordna med innan man reser.

I priset ingår

  • Tokyo åtta dagar/sex nätter
  • Flygbiljett Sverige - Tokyo t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum.
  • Transport från flygplatsen till hotellet t/r

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Tunnelbanan är helt klart det bästa färdsättet. Det är snabbt, enkelt och bekvämt. Däremot kan det vara lite svårt att hitta rätt i det stora spindelnätet av järnvägar som finns i staden, och det kan även vara svårt att veta vilken slags biljett man ska köpa.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: