Sök
Sök
Tokyo city view
Studieresa

Japan - Tokyo

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 9 695:-

Reslängd: Åtta dagar

Tokyo är världens största stad om man räknar med invånarna i ytterområdena. Det bor sammanlagt 37 miljoner människor i denna gigantiska stad. Här hittar man ett sprudlande stadsliv som inte kan liknas vid någon annan plats i världen. Tokyo kallas även för “Japans hjärna” eftersom all modern teknik finns här. Dessutom hittar du stora fiskmarknader, gamla tempel och massor av historia i denna vackra metropol.

Tokyo är en stad man inte kan uppleva på bara en dag. Staden är så stor att det faktiskt finns fem områden som betraktas som stadens centrum. I området Asakusa kan man bland annat uppleva det stora buddhistiska templet Sensoji, som är det mest färgglada och populära templet i staden. Här hittar man smågator och marknader där turister lätt tappar uppfattningen om både tid och rum – området är otroligt vackert.
Shibuya är stadens shoppingmecka, där alla de största och mest kända märkena finns att köpa. Området är också känt för den enorma vägkorsningen där man kan sitta på stans största Starbucks och titta på det stora myllret av fotgängare – en kaotisk och fascinerande upplevelse på samma gång.

Området Shinjuku har världens mest trafikerade tågstation sett till antalet passagerare som strömmar genom stationen varje dag. Dessutom är området känt för att vara ett paradis för teknikentusiaster. Här hittar du alla de nyaste mobiltelefonerna och spelkonsolerna, och det sitter enorma reklamskyltar från Nintendo och SEGA på alla höghus man går förbi.

När man besöker Tokyo måste man prova den fantastiska sushin som går att få i staden. I området Tsukiiji finns stadens största fiskmarknad där man kan smaka på sushi som mer eller mindre kommer direkt från havet. På den stora marknaden kan man strosa runt och se vad de duktiga fiskarna har fått med sig hem. Ett bra tips är att besöka marknaden så tidigt som möjligt, precis när fiskarna återvänder från havet.

Oavsett om man intresserad av arkitektur, kultur, gastronomi, historia eller bara vill åka på en storstadssemester är Tokyo utan tvekan den rätta staden att besöka.


Vad kan vi hjälpa till med?

När man reser runt i Japan är det mycket populärt att åka med de japanska snabbtågen från stad till stad. De är otroligt punktliga och kan köra i upp till 300 km/h.
Vi kan hjälpa till med att boka ett Japan Rail Pass så att du kan åka med dessa tåg över hela landet. Japan Rail Pass kan inte köpas när man väl är i Japan, så det är bra att ordna med innan man reser.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 9 695:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Tokyo åtta dagar/sex nätter
  • Flygbiljett Sverige - Tokyo t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum.
  • Transport från flygplatsen till hotellet t/r
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: