Sök
Sök
Surf Indonesien
Lapoint surfcamp, Bali, Indonesien
Lapoint surfcamp, Bali, Indonesien
Lapoint surfcamp, Bali, Indonesien
T:\Function\MARKETING\KINT\Picture database\Supplier Image Library\LaPoint\Bali

Bali Surfcamp

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 5 960:-

Reslängd: 8 dagar

Lär dig att surfa på Bali. Vågorna är perfekta, vattnet lugnt och solen skiner. Maten är läcker och lokalbefolkningen ler välkomnande. Hang loose!

Bali är alla surfares drömdestination. Såväl proffs som nybörjare lockas av de optimala förhållandena. Varmt kristallklart vatten, perfekta vågor och en välkomnande befolkning – vad mer kan man önska sig.

Surfpaketet som presenteras här innefattar en vecka med lektioner och riktar sig främst till dem som inte tidigare surfat. Men det finns också program för de mer erfarna som håller på så länge som upp tre veckor.

Under denna grundkurs får du lära dig allt du behöver veta för att undvika de vanligaste nybörjarfelen. Varje lektion är cirka två timmar och sedan kan du surfa vidare på egen hand. Surfplats beror på vädret och vågförhållandena samt vilken nivå du är på. Full utrustning ingår så att du kan surfa så mycket du vill.

Surfcampen som vi använder ligger precis intill grönskande, frodiga och idylliska Canggu, bara en kort promenad från utmärkta surfplatser och bra restauranger. Efter en bra dag bland vågorna är lägret och den närbelägna staden perfekta plaster att umgås med dina nya vänner på.

Övernattning sker i 6 personers sovsalar i en trevlig villa. Det är möjligt att uppgradera boendet till en egen bungalow mot en extra kostnad. Den stora trädgården inbjuder till avkoppling - och naturligtvis finns det också en pool om du inte har fått nog av vatten.

En fantastisk vecka på Bali med sol, strand, surfing och vatten väntar!

Väder

Bali kan besökas året runt, eftersom temperaturen konstant ligger på 28-32 °C. Ön har två årstider. Regnperioden från november till mars, och torrperioden från april/maj till oktober. De flesta resenärer föredrar torrperioden, då vädret är som mest stabilt, även om du fortfarande kan förvänta dig en regnskur nu och då. Under regnperioden kan det regna våldsamt, men oftast bara under kortare perioder.

Detaljerad resplan

Dag 1: Ankomst till surfcampen

Vid ankomsten till surfcampen visas du runt och kan använda resten av dagen till att komma till rätta. Efter kvällens gemensamma middag informeras du om den kommande veckan.

Dag 2-7: Surfing, sol och strand

Till det behövs energi! Varje dag börjar med en rejäl frukost innan du ger dig i kast med vågorna. Första dagen testas deltagarna och indelas i grupper, så att du kommer i en grupp med deltagare som är på samma nivå. All utrustning plockas fram och anpassas till var och en, och alla säkerhetsanvisningar gås igenom - därefter är det bara att sätta igång.
Vanligtvis äger surflektionerna rum på förmiddagen, och från och med lunchtid kan du utforska omgivningarna på egen hand. Vädret avgör var surfingen äger rum under de olika dagarna.

Middagen äts tillsammans på campen på kvällen. Det är då man utbyter tips från dagens lektion och kanske bestämmer vad eftermiddagen dagen efter ska ägnas åt. En av middagarna äts vanligtvis på en av de lokala restaurangerna och därefter är det upplagt för en runda på stan (på egen bekostnad).


Dag 8: Avresa från surfcampen

Det är dags att säga adjö till surfcampen och dina nya vänner, såvida du inte väljer att förlänga din vistelse med en vecka, vilket är väldigt vanligt.


Övernattningar:
7 nätter på surfcamp i delad sovsal

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 5 960:-


I priset ingår

 • Transport från flygplatsen till campen t/r
 • 7 övernattningar i delad sovsal
 • 7 frukostar
 • 5 middagar
 • 7 dagar med våtdräkt och surbräda
 • Surflektion 5 x 2 timmar
 • Surfa hur mycket du vill – gångavstånd till bra surfing
 • Transport till och från surfställen

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: