8 dagar
Exkl. flyg
Från 6 365:-
Bali är alla surfares drömdestination. Såväl proffs som nybörjare lockas av de optimala förhållandena. Varmt kristallklart vatten, perfekta vågor och en välkomnande befolkning – vad mer kan man önska sig.

Surfpaketet som presenteras här innefattar en vecka med lektioner och riktar sig främst till dem som inte tidigare surfat. Men det finns också program för de mer erfarna som håller på så länge som upp tre veckor.

Under denna grundkurs får du lära dig allt du behöver veta för att undvika de vanligaste nybörjarfelen. Varje lektion är cirka två timmar och sedan kan du surfa vidare på egen hand. Surfplats beror på vädret och vågförhållandena samt vilken nivå du är på. Full utrustning ingår så att du kan surfa så mycket du vill.

Surfcampen som vi använder ligger precis intill grönskande, frodiga och idylliska Canggu, bara en kort promenad från utmärkta surfplatser och bra restauranger. Efter en bra dag bland vågorna är lägret och den närbelägna staden perfekta plaster att umgås med dina nya vänner på.

Övernattning sker i 6 personers sovsalar i en trevlig villa. Det är möjligt att uppgradera boendet till en egen bungalow mot en extra kostnad. Den stora trädgården inbjuder till avkoppling - och naturligtvis finns det också en pool om du inte har fått nog av vatten.

En fantastisk vecka på Bali med sol, strand, surfing och vatten väntar!

Bästa reseperiod

Bali kan besökas året runt, eftersom temperaturen konstant ligger på 28-32 °C. Ön har två årstider. Regnperioden från november till mars, och torrperioden från april/maj till oktober. De flesta resenärer föredrar torrperioden, då vädret är som mest stabilt, även om du fortfarande kan förvänta dig en regnskur nu och då. Under regnperioden kan det regna våldsamt, men oftast bara under kortare perioder.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst till surfcampen
Vid ankomsten till surfcampen visas du runt och kan använda resten av dagen till att komma till rätta. Efter kvällens gemensamma middag informeras du om den kommande veckan.
Dag 2-7: Surfing, sol och strand
Till det behövs energi! Varje dag börjar med en rejäl frukost innan du ger dig i kast med vågorna. Första dagen testas deltagarna och indelas i grupper, så att du kommer i en grupp med deltagare som är på samma nivå. All utrustning plockas fram och anpassas till var och en, och alla säkerhetsanvisningar gås igenom - därefter är det bara att sätta igång. Vanligtvis äger surflektionerna rum på förmiddagen, och från och med lunchtid kan du utforska omgivningarna på egen hand. Vädret avgör var surfingen äger rum under de olika dagarna. Middagen äts tillsammans på campen på kvällen. Det är då man utbyter tips från dagens lektion och kanske bestämmer vad eftermiddagen dagen efter ska ägnas åt. En av middagarna äts vanligtvis på en av de lokala restaurangerna och därefter är det upplagt för en runda på stan (på egen bekostnad).
Dag 8: Avresa från surfcampen
Det är dags att säga adjö till surfcampen och dina nya vänner, såvida du inte väljer att förlänga din vistelse med en vecka, vilket är väldigt vanligt.

Övernattningar

7 nätter på surfcamp i delad sovsal

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor till Indonesien. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Programmet startar varje måndag

maj - oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Transport från flygplatsen till campen t/r
 • 7 övernattningar i delad sovsal
 • 7 frukostar
 • 5 middagar
 • 7 dagar med våtdräkt och surbräda
 • Surflektion 5 x 2 timmar
 • Surfa hur mycket du vill – gångavstånd till bra surfing
 • Transport till och från surfställen

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration kring din resa.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: