1 dag
Exkl. flyg
995:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Ge dig ut på en annorlunda vandring och utforska det unika landskapet omkring en av Balis vackraste och mest aktiva vulkaner: Mount Batur, som reser sig 1 717 meter över havet.

Bästa reseperiod

Denna aktivitet kan genomföras under hela året, men var medveten om att regnperioden varar från oktober till april. Resan startar mycket tidigt på söndagsmorgonen varje vecka. För ett något högre pris är det möjligt att starta turen på andra veckodagar, enligt överenskommelse.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Medan det ännu är mörk natt hämtas du upp på ditt hotell och körs till vulkanområdet. I den kyliga morgonstunden innan soluppgången vandrar du tillsammans med din guide längs smala lavastigar mot toppen. Med hjälp av ficklampor hittar du vägen upp till kraterkanten där du väntar på att solen ska gå upp (utflykten tar uppemot två timmar). Vid de första solstrålarna får du se en obeskrivligt vacker utsikt över Mount Batur och hela det omkringliggande området. Här kan du sitta och njuta av din medhavda frukost, inklusive kaffe och te. Sedan väntar en häftig upptäcktsfärd på toppen av vulkanen och du kommer nära de aktiva kratrarna. Efter nedstigningen körs du tillbaka till ditt hotell där resan avslutas.(F)

Kommentarer

Per person utdelas på resan: Två flaskor vatten, ett par handskar (för att ta emot dig om du snubblar), ett regnskydd (mot vind och eventuellt regn), samt en ficklampa (du bestiger vulkanen i mörkret, innan solen gått upp).

För att delta måste du ha god hälsa och bra fysisk kondition.

Kontakta Jysk Service Center i Sanur dagen före avresa för uppdaterade upplysningar och exakt avgångstid.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna aktivitet startar varje dag.

maj - oktober

Packlista

  • Kläder för väder
  • Bekväma skor
  • Eventuellt ombyte
  • Hatt, solkräm & myggspray

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration för din resa på Bali.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: