Sök
Sök
Ø-hop, Maldiverne
Maldiverne - Dhoni Cruise
Sejltur på Maldiverne
Sejltur på Maldiverne
En af de knap 1200 øer i Maldiverne
Du får mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen
Der er masser af mulighed for verdensklasse snorkling

Maldivernas övärld

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 11 069:-

Reslängd: Sju dagar

Ge dig ut på en äventyrlig båtresa kring Maldiverna, där du kan besöka vackra stränder, snorkla, träffa lokalbefolkningen och njuta av lokala delikatesser.

Maldiverna är känt som ett paradis på jorden och du har nu möjlighet att åka på en båttur. Följ med och beundra några av de vackraste platserna i denna fantastiska övärld. Varje dag kommer du att vakna upp till en ny vacker strand, besöka blå laguner, träffa lokalbefolkningen som bor på de små avskilda öarna. Dessutom kan du njuta av den lokala maten, medan du slappnar av och slipper allt vad vardagsstress heter.

Väder

Från mitten av september till mitten av april

Detaljerad resplan

Dag 1: Malé - Vaadhoo-kanalen
Vid ankomsten till Malés flygplats välkomnas du av en lokal representant som ser till att du anländer vid båten som är redo att kasta loss. När alla har funnit sig tillrätta börjar äventyret med en båttur genom Vaadhoo-kanalen. (L,M)

Dag 2: Den idylliska, obebodda ön Ambaraa
Efter en lugn start på dagen fortsätter du mot ögruppens sydligaste punkt, där du sätter kurs mot Felidhoo. På denna sträcka ser du de lokala fiskarna som utför sina vardagssysslor. (F,L,M)

Dag 3: Fenboa Finolhu och ögruppen Meemu
Idag fortsätter resan längre söderut och du passerar bland annat Meemu, en ögrupp som består av 34 öar, varav 25 är obebodda. I slutet på dagen kommer du fram till Fenboa Finolhu, som också är en vacker obebodd ö. Här står avkoppling och strandhäng på schemat. (F,L,M)

Dag 4: Snorkling vid Dhlggaru
Efter frukosten går resan österut mot den bebodda ön Dhiggaru. Ön är känd för sina vackra snorklingsområden och du har gott om tid på dig att utforska undervattensvärlden. Senare på dagen besöker du en lantlig by dit endast ett fåtal turister brukar åka. Du har möjlighet att bekanta dig med byborna och om du har tur kommer lokalbefolkningen att bjuda in dig på en kvällsshow. Då väntar ett traditionellt trumframträdande, vars rytmer ligger till grund för hela övärldens folkmusik. (F,L,M)

Dag 5: Ögruppen Felidhoo
Idag navigerar båten tillbaka mot ögruppen Felidhoo. De lantliga byarna må likna varandra, men du kommer snart märka att människor lever på många olika sätt. (F,L,M)

Dag 6: Ögruppen Emboodhoo Finolhu
Denna dag genomförs den längsta båtturen och färden går hela vägen tillbaka till Malé, som ligger längst norrut. Under dagen har du möjlighet att hoppa i det kristallklara vattnet och njuta av ett uppfriskande dopp. Dagen avslutas på ön Emboodhoo Finolhu, där du övernattar. (F,L,M)

Dag 7: Ankomst till Malé
Idag är det sista dagen ombord och båten håller nu kurs mot Malé. Vid ankomsten finns en representant tillgänglig för att hjälpa dig vidare till nästa destination. (F)


Övernattningar:
Sex nätter i mindre hytt. Hytten delas med din reskamrat eller med en medresenär av samma kön, om du reser ensam. Det går inte att få en privat hytt på denna resa.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS: Programmet kan komma att ändras. Klimatförhållandena kan också leda till förändringar i programmet.


Kommentarer

Det är ett krav att ha reseförsäkring för att komma med på denna resa. Winberg Travel rekommenderar ERV:s reseförsäkring.

Barn under 12 år är inte tillåtna.

Eftersom efterfrågan på kryssningar i Maldiverna är hög - och eftersom det endast finns ett begränsat antal platser - rekommenderar vi att du bokar i mycket god tid.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 11 069:-


Gruppstorlek

Max åtta personer

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Hämtning vid ankomst
  • Lån av snorklingsutrustning (kom ihåg att upplysa om din storlek före avresa)
  • Måltider enligt program

I priset ingår inte

  • Utomeuropeisk flygbiljett
  • Reseförsäkring
  • Andra måltider och drycker än de som nämns i programmet
  • Dricks I Maldiverna är det god praxis att ge dricks efter avslutad resa.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: