Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
13 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 25 950:-
24 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
På Sri Lanka bor du i en smakfullt inredd villa med pool och exotisk trädgård vid byn Ginigalla med möjlighet till valspaning och utflykt till nationalparken Uddawlawe. På Maldiverna har du två villor, båda med egen liten strand så att du kan njuta av utsikten över det bländande blå havet. Perfekt för tre generationer som vill resa tillsammans men ha gott om egen plats.

Se våra andra fantastiska reseförslag för Sri Lanka här
Läs mer om Sri Lanka

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Man kan resa till Sri Lanka året om. När det regnar i landets östra delar är det vanligtvis soligt i de västra, och tvärtom. Den torraste och bästa perioden att resa till Sri Lankas västkust, sydkust och bergsområde är från december till mars. Till östkusten och området med de historiska byarna är det lämpligt att åka från april till september. Den bästa säsongen att se vilda djur och växter är från november till april.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Gör dig redo för en resa till de tropiska paradisen Sri Lanka och Maldiverna under de närmaste veckorna. Vanligtvis görs en eller två mellanlandningar på vägen till Asien.
Dag 2: Ankomst Sri Lanka
Du blir hämtad på flygplatsen och åker till din villa "Garden House", på Sri Lankas sydkust.
Dag 3-6: Garden House, Sri Lanka
Garden House är ett vackert gammalt plantage som renoverats till sin forna glans. Det ligger i en härlig trädgård med stor pool och utsikt över områdets grönskande marker. Stämningen i villan präglas av avslappnad lyx och du kan låta dig skämmas bort av personalen när du kommer hem efter en dag på upptäcktsfärd. Den mysiga terrassen inbjuder till avkoppling och kanske lite läsning i hängmattan. Garden House ligger i den oexploaterade byn Ginigalla. Härifrån är det tio minuters bilresa till vattnet och cirka tio kilometer till Galle, som är en av områdets mest trivsamma större städer. Villan har fyra smakfullt inredda dubbelrum i huvudbyggnaden och ett stort annex i trädgården, där det finns plats för ytterligare två personer. I närheten väntar vackra stränder och spännande utflykter som t.ex. valskådning eller safari till Udawalawa, en av Sri Lankas större nationalparker. Om du vill kan du själv laga mat, eller så beställer du en utsökt måltid av kocken som finns tillgänglig. Det går även att arrangera ett yogapass eller boka en avkopplande massage. (F)
Dag 7: Resan fortsätter till Maldiverna
Efter att ha fått skjuts till flygplatsen fortsätter resan med flyg till Maldiverna. Att komma från Malé och ut till Nika Island är en upplevelse i sig. Vid ankomsten till Malé blir du hämtad på flygplatsen och åker med sjöflygplan till Nika Island. Ett tvättäkta paradis väntar här, så kasta av dig skorna och njut av barfotapromenader på denna härliga resort. (All Inclusive)
Dag 8-11: Nika Island
Förutom att njuta av dagarna i den förtjusande resorten kan du koppla av vid bländande vita sandstränder, simma ut till närliggande korallrev och uppleva livet under ytan. Här simmar du bland stim med färgglada fiskar och med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. Om din kropp eller själ behöver lite extra omsorg kan du skämma bort dig med underbara spabehandlingar på resorten. Nika Island erbjuder den perfekta miljön för verkligt avkopplande semestrar. Här finns 43 villor och de flesta av dem har en egen liten strand. På resorten erbjuds fitnesscenter, restaurang, bar, kafé, dykcenter, vattensporter, samt en mängd olika utflykter, däribland snorkling, safari, djuphavsfiske, besök på grannöarna och mycket mer. Family Beach Villas och Beach Villas ligger på öns norra sida. Båda villorna har jacuzzi, direkttillgång till stranden, luftkonditionering och wifi. Boende på Nika Island (All Inclusive)
Dag 12: Transport till flygplatsen
Efter frukosten blir du hämtad och flyger med sjöflygplan tillbaka till Malé. Njut av utsikten över den vackra övärlden. Från Malé börjar resan tillbaka mot Skandinavien. (F)
Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Fem nätter på Sri Lanka inklusive frukost.
Fem nätter på Maldiverna inklusive helpension.
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Priset baseras på sex vuxna och två barn

december - april

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Sri Lanka - Maldiverna - Skanrinavien (inklusive bagage)
  • Transferr t/r från Colombos flygplats till villan på Sri Lanka
  • Fem nätter i Garden House
  • Fem nätter i 2 villor på Nika Island

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset baseras på sex vuxna och två barn.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: