Sök
Sök
Nika Island, Maldiverne
Strand Nika Island
Seaplane, Maldiverne
Pool by Night
Pool i junglen
Hall Garden House
Værelse, Garden House

Resa för tre generationer till Maldiverna och Sri Lanka

Frånpris per person vid sex vuxna och två barn

SEK 31 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 20 995:-

Reslängd: 13 dagar

Du har hittat rätt om du alltid drömt om att vistas vid Maldivernas glittrande hav, med egen sandstrand, trädgård och pool. Här har du möjlighet att fördjupa dig i Sri Lankas fantastiska kultur och bor i en privat villa som lever upp till alla förväntningar.

På Sri Lanka bor du i en smakfullt inredd villa med pool och exotisk trädgård.
På Maldiverna har du två villor, båda med egen liten strand, så att du kan njuta av utsikten över det bländande blå havet. Båda platserna är fina utgångspunkter för en semester i exotiska omgivningar.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april. Därefter börjar regnperioden.
Sri Lanka är bland annat en underbar destination för solresor, som kan genomföras året om. När det regnar i landets östra delar är det vanligtvis soligt i de västra, och tvärtom.
Den torraste och bästa perioden att resa till Sri Lankas västkust, sydkust och bergsområde är från december till mars.
Den bästa säsongen att se vilda djur och växter är från november till april.


Nika Island

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Hoppas du är redo att vistas i de tropiska paradisen Sri Lanka och Maldiverna under de närmaste veckorna. Vanligtvis görs en eller två mellanlandningar längs vägen på din första flygning.

Dag 2: Ankomst Sri Lanka
Du blir hämtad på flygplatsen och åker till din villa "Garden House", på Sri Lankas sydkust.
Övernattning i Garden House. (F)

Dag 3-6: Garden House, Sri Lanka
Garden House är ett vackert gammalt plantage som renoverats till sin forna glans. Det ligger i en härlig trädgård med stor pool och utsikt över områdets grönskande marker. Stämningen i villan präglas av avslappnad lyx och du kan låta dig skämmas bort av personalen när du kommer hem efter en dag på upptäcktsfärd. Den mysiga terrassen inbjuder till avkoppling och kanske lite läsning i hängmattan.
Garden House ligger i den oexploaterade byn Ginigalla. Härifrån är det tio minuters bilresa till vattnet och cirka tio kilometer till Galle, som är en av områdets mest trivsamma större städer. Villan har fyra smakfullt inredda dubbelrum i huvudbyggnaden och ett stort annex i trädgården, där det finns plats för ytterligare två personer.
I närheten väntar vackra stränder och spännande utflykter. Några höjdpunkter är valskådning eller safari till Udawalawa, det vill säga en av Sri Lankas större nationalparker.

Om du vill kan du själv laga mat, eller så beställer du en utsökt måltid av kocken som finns tillgänglig. Det går även att arrangera ett yogapass eller boka en avkopplande massage.
Övernattning i Garden House. (F)

Dag 7: Resan fortsätter till Maldiverna
Efter att ha fått skjuts till flygplatsen fortsätter resan med flyg till Maldiverna.
Att komma från Malé och ut till Nika Island är en upplevelse i sig. Vid ankomsten till Malé blir du hämtad på flygplatsen och åker med sjöflygplan till Nika Island. Ett tvättäkta paradis väntar här, så kasta av dig skorna och njut av barfotapromenader på denna härliga resort. Boende på Nika Island (A)

Dag 8-11: Nika Island
Förutom att njuta av dagarna i den förtjusande resorten kan du koppla av vid bländande vita sandstränder, simma ut till närliggande korallrev och uppleva livet under ytan. Här simmar du bland stim med färgglada fiskar och med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. Om din kropp eller själ behöver lite extra omsorg kan du skämma bort dig med underbara spabehandlingar på resorten.
Nika Island erbjuder den perfekta miljön för verkligt avkopplande semestrar. Här finns 43 villor och de flesta av dem har en egen liten strand.
På resorten erbjuds fitnesscenter, restaurang, bar, kafé, dykcenter, vattensporter, samt en mängd olika utflykter, däribland snorkling, safari, djuphavsfiske, besök på grannöarna och mycket mer. Family Beach Villas och Beach Villas ligger på öns norra sida. Båda villorna har jacuzzi, direkttillgång till stranden, luftkonditionering och wifi.
Boende på Nika Island (F,L,M)

Dag 12: Transport till flygplatsen
Efter frukosten blir du hämtad och flyger med sjöflygplan tillbaka till Malé. Njut av utsikten över den vackra övärlden. Från Malé börjar resan tillbaka mot Sverige.

Dag 13: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
Fem nätter på Sri Lanka, inkl. frukost. Boende i privat villa med pool och annex i trädgården.
Fem nätter på Maldiverna, inkl. helpension. Boende i två strandvillor, varav den ena är särskilt familjevänlig.


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person vid sex vuxna och två barn

SEK 31 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 20 995:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Priset baseras på sex vuxna och två barn

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige - Sri Lanka - Maldiverna - Sverige
  • Transfer t/r från Colombos flygplats till villan på Sri Lanka
  • Fem nätter i Garden House, inkl. frukost
  • Sjöflygplan t/r till resorten
  • Fem nätter i en familjevänlig villa och en strandvilla på Nika Island, inkl. helpension

I priset ingår inte

  • Visum
  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: