1-? dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Campers och motorhomes:
Det fantastiska med Nya Zeeland är att naturen är så mångsidig. Du kan uppleva höga, snöklädda berg, imponerande fjordar, praktfulla sandstränder, sprutande gejsrar och enorma vulkaner – allt inom ett överskådligt avstånd. Därför är Nya Zeeland ett perfekt land att köra runt i.
Det är mycket populärt att hyra ett motorhome eller en camper och köra runt på Nya Zeeland. Det ger en härlig känsla av frihet att du själv kan bestämma tempot och kan stanna precis när och var du vill.

En annan stor fördel är att när du anländer efter en lång och upplevelserik dag på vägen, behöver du inte packa upp alla dina saker. Det finns ett stort utbud av mycket bra campingplatser, där du hittar många barnvänliga anläggningar.

Det är möjligt att hämta ditt motorhome eller din camper i en stad och återlämna den i en annan stad, men eventuellt behöver du betala en envägsavgift. Vi bokar inte camper separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel arbetar med många olika företag som hyr ut campers och motorhomes. Det innebär att vi kan erbjuda motorhomes och campers i olika prisklasser, storlekar och modeller, enligt dina behov. Se ett urval av de camper- och motorhomemodeller Winberg Travel erbjuder i fotogalleriet ovan. Alla campers och motorhomes har en standardförsäkring som ingår i priset, men med en självrisk. Det är möjligt att köpa ett bonuspaket för alla modeller som eliminerar självrisken och inkluderar extra utrustning för bilarna. Innehållet i bonuspaketen varierar från modell till modell. Hör efter med din resesäljare. Winberg Travel rekommenderar att du köper dessa bonuspaket.

Kommentarer

Observera att man kör på vänster sida av vägen i Nya Zeeland.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Packlista

  • Du måste ha med dig ett internationellt körkort
  • Det är en bra idé att packa i mjuka resväskor, eftersom det kan vara lite svårt att göra plats för hårda resväskor i ditt motorhome/din camper.

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: