1 - ? dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Nya Zeeland har ett enkelt vägnät och är därför ett lätt land att köra runt i. Landet har en otroligt vacker och mycket varierad natur och erbjuder bland annat spännande maori-kultur, imponerande vulkaner, spektakulära nationalparker och en fantastisk fauna, med bland annat valar, delfiner och sälar. Nya Zeeland är också känt för sina vackra berg och fjordar, som till exempel Milford och Doubtful Sound. Fördelen med att hyra en bil i Nya Zeeland är friheten. Du bestämmer själv tempot och vart du vill åka, beroende på vad du vill uppleva. Vi bokar inte hyrbil separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel använder flera biluthyrningsfirmor på Nya Zeeland och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns ett stort urval av olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Winberg Travel rekommenderar att du väljer en lite större bil än du hade tänkt dig. Det lönar sig att ha gott om utrymme och komfort för långa resor, och prisskillnaden mellan de enskilda modellerna är inte särskilt stor. Det är möjligt att hämta din hyrbil i en stad och återlämna den i en annan, dock kan du behöva betala en envägsavgift. Observera att bilen vanligtvis inte tas med på färjan mellan den norra och den södra ön. Du lämnar bilen på en ö, tar färjan över och hämtar därefter en ny bil.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån och köper en karta över landet.

I Nya Zeeland är det vänstertrafik som gäller.

Observera att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en hyrbil. Om du vill köra “offroad” bör du hyra en 4WD.

Winberg Travel rekommenderar att du skaffar dig ett internationellt körkort.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna aktivitet startar varje dag.

Packlista

  • Internationellt körkort
  • Kreditkort för säkerhetsdeponering
  • Karta över Nya Zeeland

Kommentarer till pris

Winberg Travel använder flera olika biluthyrningsfirmor på Nya Zeeland, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns alltid många olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Fråga din resesäljare om priser och försäkringar.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: