1-? dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Det är det uppenbara valet att hyra en minicamper på Nya Zeeland om du vill resa billigt på egen hand, tillbringa natten i landets vackra nationalparker och enkelt ta dig runt i städerna. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill, och komma riktigt nära naturen. Du slipper också packa upp varje kväll, när du trött och mättad på intryck vill slappna av efter en lång dag på vägen. Samtidigt är minicampers inte dyrare än en hyrbil, så du är fri att välja om du ibland känner för att övernatta på motell/hostel eller hotell och njuta av lite mer bekvämlighet.

Du har möjlighet att hämta din minicamper på ett ställe och återlämna på ett annat, för en envägsavgift. Du måste vara minst 18 år gammal för att hyra en minicamper på Nya Zeeland.
Vi bokar inte minicamper separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel arbetar med många olika företag som hyr ut minicampers. Det innebär att vi kan erbjuda minicampers i olika prisklasser, storlekar och modeller, enligt dina behov. Se ett urval av de minicampers Winberg Travel erbjuder i fotogalleriet ovan. Alla minicampers har en standardförsäkring som ingår i priset, men med en självrisk. Det är möjligt att köpa ett bonuspaket för alla modeller som eliminerar självrisken och inkluderar extra utrustning för bilarna. Innehållet i bonuspaketen varierar från modell till modell. Hör efter med din resesäljare. Winberg Travel rekommenderar att du köper dessa bonuspaket.

Kommentarer

Du måste vara minst 18 år för att hyra en minicamper och ha haft körkort i minst ett år.

Observera att man kör på vänster sida av vägen på Nya Zeeland.

Du får bara köra på asfaltvägar.

Bilar får inte köras på följande vägar: Skippers Road (Queenstown), Ball Hut Rd (Mt Cook) och Ninety Mile Beach (Northland).

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Packlista

  • Du måste ha med dig ditt vanliga körkort + ett internationellt körkort
  • Det är en bra idé att packa i mjuka resväskor, eftersom det kan vara lite svårt att göra plats för hårda resväskor i en minicamper

Kommentarer till pris

I biluthyrningen ingår: standardförsäkring (med självrisk), vägassistans dygnet runt, flera förare, gratis kilometer, sängkläder, köksutrustning, DVD, DVD-filmer och CD-spelare. Priserna varierar beroende på säsong och antal dagar du väljer att hyra din minicamper. Hör med din resesäljare om den period då du vill hyra en minicamper.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: