Tre dagar
Exkl. flyg
Från 10 950:-
Denna vandringstur i Abel Tasman National Park är för dig som gärna vill vandra, men samtidigt skämma bort dig själv och bo på några av de mysiga lodger som finns i nationalparken. Abel Tasman är Nya Zeelands minsta – men kanske vackraste – nationalpark.

Vi vandrar i tre dagar i den vackra naturen och du behöver bara tänka på att njuta av den! Ditt bagage transporteras till ditt nattlogi, så du behöver bara bära på din dagsryggsäck, med plats för vattenflaska och kamera. Du övernattar på två olika lodger som båda är belägna vansinnigt vackert, mitt i naturen. Alla måltider ingår också – på lodgerna serveras det naturligtvis en läcker hemlagad kvällsmat efter dagens vandring. Om du inte har lust med fullt så mycket vandring kan några sträckningar göras med en båttaxi eller en färja till ditt nattlogi. Du behöver inte bestämma dig om detta hemifrån, du kan bestämma dig på plats.


Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Nelson/Motueka-Torrent Bay
Du hämtas i Nelson eller Motueka på morgonen (beroende på var du har övernattat). Härifrån körs du till Marahau, där vandringsturen startar. Denna första del av turen är en bra introduktion till de närmaste dagarna – här är relativt platt, med vacker utsikt över vita sandstränder. Längs vägen äts lunch och det finns gott om tid för fotostopp och för att njuta av naturen. Natten tillbringas vid Torrent Bay. (L,M)
Dag 2: Torrent Bay-Awaroa
Från Torrent Bay fortsätter du mot Awaroa. Vid Falls River korsar du en hängbro innan du når Bark Bay, där lunchen avnjuts. Om vädret, formen och lusten tillåter det kan du fortsätta hela vägen till Onetahuti vid Tonga Bay redan på förmiddagen och istället ta en lite längre lunchrast vid Onetahuti, där du kan bada och njuta av solen på kritvita stranden. Från Tonga Bay, går du inåt landet till nästa bukt, Awaro Bay och Meadowbank Homestead. (F,L,M)
Dag 3: Awaroa-Nelson/Motueka
Det är endast möjligt att korsa flodmynningen vid Awaroa vid lågvatten. När vattnet drar sig tillbaka belönas fåglarna med en verklig buffé av fisk och musslor, så du kan ha tur och se strandskator, hägrar, osv. På Totaranui hoppar du ombord på en båt och seglar hela vägen tillbaka längs kusten. Det görs ett stopp på Anchorage Beach, där du kan simma, ta en promenad eller bara koppla av på stranden innan båten fortsätter mot Kaiteriteri och vidare mot Motueka eller Nelson. (F,L)

Övernattningar

Två nätter på lodge

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor på Nya Zeeland. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Det går flera utflykter per vecka - hör med oss på Winebrg Travel

Gruppstorlek

Minimum 4 personer, max 26

november - april

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Guide under hela vandringsturen
 • Två nätter på lodge
 • Transporter, utflykter och måltider enligt program
 • Transport av bagage

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: