Vi är nyfikna, engagerade och reser själva så mycket vi kan. Vi kan därför dela med oss av våra erfarenheter och kunskap om lokala förhållande i en global värld – och även berätta en del udda historier.

Det är viktigt för oss på Winberg Travel att ge våra kunder personlig service och engagemang. Vi ser oss lite som en specialbutik som kan möta kundens alla behov, oavsett resmål, budget eller grad av äventyrslystnad. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser i kombination med inspirerande och kunnig rådgivning – vi kan erbjuda både exklusiv service och unika produkter.

Ett av våra grundläggande mål är att ge våra kunder all hjälp och service man behöver före, under och efter resan. Vi samarbetar därför både med vårt moderbolag Jysk Rejsebureau och vår internationella partner Go Beyond som har ett nätverk av servicecenter ute i världen. En helt kostnadsfri service för alla kunder hos Winberg Travel – läs mer om våra servicecenter här.

Vi på Winberg Travel är stolta över vårt företag, våra medarbetare och våra värdegrunder.
Vår värdegrund som präglar vår verksamhet och de ledord vi använder för att beskriva oss och vårt arbete är personlig service, professionalitet, respekt och glädje.

Vi är informella – vi har en avslappnad och jordnära arbetsplats
På vår arbetsplats har vi högt i tak, humor och en skön stämning där alla skall känna sig välkomna, såväl kunder som kollegor och samarbetspartners. Vi respekterar varandra som vi är med alla våra olikheter.

Vi är målinriktade – vi kan, vill och vågar

Vi strävar alltid efter att vara bäst – på service, kvalitet och på att uppfylla våra kunders förväntningar och gärna lite till. Vi arbetar dynamiskt och innovativt och ser det som ett stort värde att kunna erbjuda nya produkter och arrangemang. Genom outsinlig motivation och engagemang når vi våra mål och skapar resultat,

Vi är äventyrslystna – vi flyttar över innehållet i vår välpackade väska till din
Vår nyfikenhet och passion för att resa är drivkraften i vårt arbete. När vi reser ut i världen strävar vi efter att tänja på gränser och resemönster – i en värld som är både vår produkt, arbetsplats och intresse. Det som vi själva upplever under våra resor brinner vi för att dela med oss av. Genom vår kreativitet, ibland lite udda idéer blandat med vårt sunda förnuft skapar vi nya möjligheter och nya reseupplevelser. Vi menar att de resor man själv är med och skräddarsyr blir de mest minnesvärda. Genom att dela med oss av våra egna, personliga erfarenheter hjälper vi våra kunder att skapa sina egna upplevelser och inspirerar dem till att sätta nya mål och uppfylla sina egna drömmar.

Vi är professionella – den kompetenta och kompletta resebyrån
Vi är en driven verksamhet med lång erfarenhet, vi är stolta över vårt arbete och våra produkter. Vi är kunniga och seriösa, både mot och med våra kunder och våra samarbetspartners. Vi är medlemmar samt representerade i styrelsen i branschorganisationen SRF - Svenska Resebyråföreningen för att hålla oss uppdaterade gällande lagar, förordningar och regleringar inom resebranschen. Vi lyssnar alltid på återkopplingen från våra kunder för att bli ännu bättre - trovärdighet och respekt är nyckelord hos oss.

Vi är lagspelare – tillsammans är vi som starkast
Winberg Travels samlade expertis och kunskap skapar kreativitet och idéer utanför de gängse ramarna. Detta ger oss också en spännande och utmanande arbetsplats. Vi är öppna för att både ge och ta återkoppling, både positiv och negativ. Det är viktigt för oss och vårt arbete att vi är ärliga och håller det vi säger. Vi är alla ambassadörer för Winberg Travel – vi är stolta och glada över vår arbetsplats.

Vi är empatiska – vi känner förståelse för varandra, lokalt och globalt

Vi möter varandra och vår omvärld med förståelse och empati likväl som att vi accepterar åsikter som skiljer sig från våra. Det är ju den hela människan som vi träffar på jobbet och vi värnar om varandra.
När vi hjälper våra kunder med deras resor är vi med från början till slut. Vi lyssnar till och är intresserade av kundens behov och respekterar och önskemål och idéer. Vi skapar trygghet och är tillgängliga före, under och efter resan. Vi engagerar oss i vår omvärld och är uppriktigt intresserade av förhållandena ute i världen där vi skapar reseupplevelser. Därmed möter vi världen i ögonhöjd och sänder en signal om en vilja att vårda sociala relationer – både internt och externt.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF