Sök
Sök
48974
28. november 2018

Känner du någon som vill arbeta med oss?

Drömmer du om att skräddarsy unika reseupplevelser? Vi söker nu två inspirerande och skickliga kollegor till vårt kontor i Eslöv. Några som inte bara kan, utan även älskar att sälja resor och äventyr. Några som även klarar av att ha full kontroll över flygbokningar, försäkringar, hotell, bilhyra samt alla andra komponenter i en resa. Några med fingertoppskänsla för både service och lönsamhet!
Läs mer
57978
19. november 2018

Nyhet - massor med spännande resor till Mexiko

Mexiko är människorna - välkomnande, varma och vänliga! Stränderna - lika vita som i den vildaste fantasin, klarblått vatten och blå himmel gör det inte sämre på något sätt.
Läs mer
57959
15. november 2018

Välkommen Annika till Winberg Travel

Den 1 november 2018 började Annika som travel Consultant hos oss på Winberg Travel.
Läs mer
57935
26. oktober 2018

Costa Rica – en annorlunda resa

Costa Rica är ett perfekt resmål för dig som älskar djur och vacker natur, ekoturism, vänliga människor och mycket, mycket mer.
Läs mer
57792
9. oktober 2018

Välkommen tillbaka Karin!

Karin har arbetat på Winberg Travel i nästan 10 år och har varit hemma det senaste året för att ta hand som lilla, söta bustrollet Meja men är nu tillbaka hos oss igen!
Läs mer
57883
25. september 2018

Nyhet - Ecuador & Galapagos med Winberg Travel

Ecuador är ett paradis för djur- och naturälskare – ja faktiskt för alla! Med stolthet presenterar detta lilla land de majestätiska Anderna, den djupa Amazonasdjungeln, den vackra kusten och för att inte tala om de fantastiska Galapagosöarna. Vi skräddarsyr din paketresa till Ecuador och Galapagos precis som du vill ha den. Backpacking, lyxiga hotell, äventyr med trekking & mountainbike, läckra upplevelser och Galapagos med kryssningar eller boende på hotell och dagsutflykter - vi skräddarsyr din bästa resa!
Läs mer
51701
4. september 2018

Nyhet - drömresor i Söderhavet med Winberg Travel

Nu kan man även boka sin drömresa till Söderhavet med oss på Winberg Travel! Vi har valt ut tre av våra favoritdestinationer; Cooköarna, Fiji och Samoa och presenterar dem på vår hemsida nu. Drömmer du om Söderhavet och få uppleva några av världens vackraste stränder och laguner så är Cooköarna något för dig. Det tropiska paradiset Fiji är också synonymt med sol, sand och vatten. Vår tredje Söderhavsö är Samoa där man kan få sitt lystmäte av dykning, natur och spännande upplevelser!
Läs mer
57846
22. august 2018

Catrins road trip i USA sommaren 2018

Det är titt som tätt någon av oss från Winberg Travel som är ute och reser. Ibland gör vi studieresor för att lära känna olika platser i världen och ibland är vi ute på privat semester. Catrin har precis gjort en lång road trip utmed USA:s västkust - San Francisco, Los Angels, San Diego, Monterey, nationalparker och sedan in i Nevada med både glitter i Las Vegas och helikoptertur i Grand Canyon. Coachella och ett stopp i The Big Apple - New York hann de också med. Läs mer här
Läs mer
55590
1. august 2018

Nyhet - "glamping" i Costa Rica

Glamping i Costa Rica. Njut av att sova i lyxiga tält, stugor och i trähyddor. Äventyr bland det fascinerande djurlivet i Corcovado nationalpark och avsluta med en underbar badsemester vid Costa Ricas bästa och mest exotiska stränder. Njut av unika upplevelser på den okända ön Isla Chiquita och paradisön Isla Tortuga.
Läs mer
57752
5. juli 2018

Winberg Travel lanserar 10 nya resmål och utökar programmet

Winberg Travel har skräddarsytt resor sedan 1960-talet och blev nyligen en del av den etablerade danska researrangören Jysk Rejsebureau. Nu utökas programmet med 10 nya destinationer med fokus på skräddarsydda upplevelseresor. Samtidigt lanseras nya äventyrskryssningar, jordenruntresor och volontärresor.
Läs mer
57349
18. juni 2018

Vi lanserar vår nya hemsida

Välkommen – nu lanserar vi vår nya hemsida och massor av spännande resor och produkter – följ med oss!
Läs mer
57863
11. juni 2018

Winberg Travel - den personliga resebyrån!

Är du en av dem som tröttnat på knappval och sega hemsidor, kryptiska resevillkor och desperationen som uppstår när man får problem och försöker ringa internetresebyrån.
Läs mer
57376
11. juni 2018

Familjen Perssons Karibienkryssning

Hej Josefin! Allting var helt underbar med fantastiska öar och vi har sett så mycket, får hålla med alla som pratat så gott om kryssningar - det var nog den bästa resan vi varit på (trots lite sjösjuka i början). Och vilken service Royal Caribbean har.
Läs mer
57384
11. juni 2018

Veronica & Marcus dinousarieutgrävningar i Kanada

I fredags kom vi hem från en helt magiskt resa. Jag är så oerhört glad att vi fick den möjligheten att både gräva efter dinosaurier en som legat i jorden i över 85 miljoner år och rida häst i klippiga bergen.
Läs mer
57858
11. juni 2018

Familjen Haglunds jubileumsresa till Kuba

Hej Winbergs Vi har haft en fantastisk resa och allt har fungerat med hotell, utflykter, bussar, ja allt. Det är den absolut bäst organiserade resa vi varit på. Det brukar alltid vara något strul, men inte denna gång.
Läs mer
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: