Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i december efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din semester i december.

Drömmer du om en sol- och badsemester, där du kan koppla av i havet och ha mycket tid på egen hand? Eller vill du kanske avsluta året med att påbörja ditt livs äventyr – en längre jordenruntresa med stopp på flera olika kontinenter? Allt det, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

Boka din jullovsresa i december till olika destinationer hos oss

Vårt bästa tips på resmål i december, för dig som vill fly undan decembermörkret och få en jul du sent glömmer, är Australien. Australien som resmål står på mångas önskelista, med sina oändliga möjligheter för road trips, naturupplevelser utöver det vanliga, ett soligt och härligt klimat och inbjudande atmosfär. Under vintern är det de södra delarna av landet du ska besöka för att få den bästa möjliga upplevelsen, och förläng gärna resan genom att stanna till på Hawaii på vägen hem. Även här är vintern den optimala tiden för ett besök.

Sydostasien, och framför allt det ständigt populära Thailand är ett perfekt resmål för julresor och nyårsresor. Under vintern är det den västra kusten som är mest stabilt vädermässigt, och vem vill väl inte fira jul på en thailändsk strand medan solen går ner över havet?

Vart vill du resa på jullovet? På Maldiverna väntar de vita paradisstränderna på dig, och under perioden december till mars är vädret som allra bäst här. Även Afrika har en hel del att bjuda på, och särskilt safariresor är populära att göra den här tiden på året, till exempel på de majestätiska savannerna i Serengeti i Tanzania.

Om du stället tilltalas av storslagen natur, spännande kultur och myllrande storstäder kan du bland våra resmål hitta även det i december. I Latin- och Sydamerika drar den stora högsäsongen igång i december och varar fram till april. Här kan du ta dig från norr till söder, från mindre länder som Guatemala och Panama till Mexiko och det väldiga Brasilien. Även Galapagosöarna passar utmärkt att besöka i december.

Skapa och skräddarsy din julresa i december tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder världen och använd dem som inspiration till din resa i december. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.

Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: