1,5 timme
Gratis föredrag
Vi på Winberg Travel välkomnar dig till ännu en resekväll, denna gång med fokus på Sydostasiens pärlor Vietnam, Kambodja och Thailand. Under kvällen kommer Winbergs reserådgivare Ida och Shailee ge inspiration till olika sätt att upptäcka de populära länderna på: med ryggsäck och en begränsad budget, praktiskt och prisvärt för barnfamiljen eller lyxigt och bekvämt för dig som vill unna dig något alldeles extra.

Vietnam bjuder på en storslagen kultur och historia, ett kök i världsklass och en sagolik natur. Landet passar så väl backpackers som bröllopsresenärer och det mesta där emellan. Ida och Shailee tar er med på en virtuell resa till Vietnam med start i Hanoi i norr där man får uppleva de ikoniska kalkstensklipporna i Ha Long Bay. Resan fortsätter sedan söderut längs med kusten till bland annat den gemytliga staden Hoi An, vars gamla stadskärna är ett UNESCO-skyddat världsarv. Till sist når vi Ho-Chi-Minh City som är en modernare upplevelse i kontrast till Hanois historiska kvarter. Vi hinner även med en utflykt till Mekongdeltat i södra Vietnam.

Kambodja är för den äventyrliga resenären som vill kombinera världsarv med orörd landsbygd och en spännande historia, och Thailand är ett av våra populäraste resmål där du med fördel kan kombinera några dagars storstadsäventyr med avkoppling på några av världens vackraste paradisstränder på fjärran öar.

Låt våra Asienexperter Shailee och Ida guida dig genom länderna och inspirera dig till hur just din resa genom Sydostasien kan se ut!

Givetvis är resekvällen gratis och vi bjuder på lättare tilltugg under kvällen.

Varmt välkommen!

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats

Winberg Travel

Norra Vallgatan 60

211 22 Malmö

Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF