45 min.
Gratis föredrag
Den 7 maj bjuder Winberg Travel in till ett webinar med fokus på Östafrikas pärlor Tanzania och Kenya. Dessa länder bjuder på en storslagen natur och ett rikt djurliv som du utan tvivel kommer förälska dig i, och som med all säkerhet är resan värd. Oavsett om du lockas mest av vandring till toppen av Afrikas högsta berg Kilimanjaro, safari eller kritvita sandstränder med turkosblått vatten och vajande palmer på Zanzibar, så bjuder båda länderna garanterat på något som passar dig.

Vår resekonsult Shailee har stor erfarenhet av att bo och resa runt i Afrika, och kommer ge dig massor av tips som du inte hittar i de vanliga guideböckerna. Hon kommer berätta om de största sevärdheterna och även de mindre kända smultronställena, vad du ska tänka på under en resa till Östafrika, hur du packar inför en safari och mycket mer.

Se fram emot ett trevligt och inspirerande webinar som tar dig genom några av världens största sevärdheter samt några väl dolda smultronställen.

Varmt välkommen!

Information

Plats
Kockum Fritid Västra Varvsgatan 8 211 11 Malmö SAL B
Övrigt
Resekvällen börjar 18.00 med Sydafrika. Stanna gärna kvar och lyssna på föredragen om västra USA innan det är dags för Tanzania & Zanzibar.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: