Gratis föredrag
INDONESIEN

Resan börjar på Sumatra där vi bland annat ska gå på upptäcktsfärd i Gunung Leuser Nationalpark – en av Sydostasiens största nationalparker och även en av världens bästa platser för att se vilda orangutanger. Vi fortsätter söderut på Sumatra till ön Samosir i den vackra kratersjön Lake Toba.

Från Sumatra reser vi till exotiska Bali, där du bland annat kan koppla av vid Sanurs vita sandstränder, leva surflivet, skämma bort dig själv i trendiga Canggu eller åka till Balis kulturella huvudstad Ubud. Här finns det möjlighet att följa med på cykelturer bland risodlingarna, utöva yoga eller gå på upptäcktsfärd på de lokala marknaderna. Vi åker också till Munduk i det lite svalare, nordliga höglandet och avslutar vårt besök på Bali i den nordliga kuststaden Lovina, där vi letar efter delfiner i soluppgången.

Området omkring Bali bjuder också på små, tropiska öar. Både Nusa Lembongan, Nusa Ceningan, Nusa Penida och de tre Gili-öarna är perfekta platser för dykning, surfing och avslappnad ö-stämning som dessutom bjuder på fantastiska solnedgångar. Vi bjuder också på tips och inspiration från Balis grann-ö, Lombok.

Från Lombok vänder vi blicken längre österut i detta stora land, närmare bestämt till den berömda Komodo National Park, där du på en av få platser i världen kan uppleva de förhistoriska komodovaranerna. Utöver detta bjuder också Komodo National Park på helt fantastisk dykning och snorkling.
Vi avslutar denna inspirationskväll med några av de mer ”off the beaten track”-destinationerna, på husbåtstur i Borneo och begravningsritualer hos stamfolket i Tanah Toraja i Sulawesi.
Vi ser fram emot en kväll med massor av härlig reseinspiration. Vi hoppas att få se dig där!
Shailee, Jenna & Adam

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats
Winberg Travel Norra Vallgatan 60 211 22 Malmö
Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: