Gratis föredrag
MAURITIUS

Låt dig inspireras till vad du kan uppleva på din resa till paradisön Mauritius.
Mauritius är så mycket mer än vackra stränder och stora resorter. Ön är en smältdegel av kulturer och du kan på olika sätt ana hur de tidigare kolonimakterna har satt sin prägel på landet och gjort Mauritius till en unik mix av influenser från Indien, Frankrike, Holland och England. Allt medan Mauritius är ett afrikanskt land med samma avslappnade inställning till tid som resten av kontinenten har.

Ikväll kommer vår resekonsult Adam, som själv har rest runt på Mauritius nyligen, ge råd på vilka områden på ön som är bäst anpassade för att skapa extra äventyr på resan. Utöver det ger Adam också sina bästa restips på vad du ska uppleva på ön. Det är uppenbart att Mauritius har helt fantastiska stränder, blå laguner och massor av aktiviteter för badälskaren. Utöver detta rymmer den gamla vulkanön dessutom en hel del annat. Adam kommer bland annat prata om trekking, frodiga nationalparker, museer om kolonialtiden, lavaformationer, vattenfall, romproduktion och mycket mer.
Mauritius är den perfekta destinationen både för paret, familjen och backpackern. Adam kommer inkludera upplevelser för alla för att du ska få en bra inblick i hur just din drömresa till Mauritius kan se ut. Kanske bjuds det även på ett bonustips eller två från Karin, som även hon rest runt på ön.


SEYCHELLERNA

Under andra halvan av kvällen kommer vår kollega och resekonsult Karin berätta om ögruppen Seychellerna.
Många som tänker på Seychellerna har en bild av extrem lyx och oåtkomliga upplevelser. Vad många inte vet är att Seychellerna, utöver lyx och flärd, även är äventyr, skön stämning och medryckande musik, färgsprakande marknader och plånboksvänliga boenden i form av pensionat och familjehotell. Plus världens vackraste stränder såklart!
Detta paradis är tillgängligt för alla – inte bara bröllopspar och lyxresenärer. Öarna i ögruppen har alla sin egen prägel, och tillsammans erbjuder de något för alla smaker och plånböcker, inte minst för naturälskaren! Ikväll hjälper Karin dig med tips på hur du kan få just din drömresa för en budget som passar dig.

Karin har rest runt på många av öarna och sett hotell i alla kategorier. Jag vill ta tillfället i akt att tipsa om de bästa stränderna och inspirera dig till din bästa resa. Jag berättar om de olika öarna jag har rest runt på, aktiviteter som erbjuds på de olika öarna, samt ger tips på några olika sorters boendealternativ.
Följ med mig och se bilder från Mahé, Praslin, La Digue, Silhoutte och Ste Anne. Jag ger också tips och förslag på hur, när och var du reser för att skräddarsy din resa till Seychellerna på absolut bästa sättet.

Adam och Karin ser fram emot att hälsa dig välkommen till en spännande och trevlig resekväll.

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats
Winberg Travel Norra Vallgatan 60 211 22 Malmö
Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: